«Παράνοια» για τα εισιτήρια του Euro 2024 μετά την ανακοίνωση της UEFA

Ανανεώθηκε:
εθνικη ελλαδας nations league
Photo Credits: INTIME SPORTS

Η UEFA ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα δοθούν στην αγορά τα εισιτήρια του Euro 2024 και ήδη το ενδιαφέρον είναι τεράστιο!

Προσφορά* Γνωριμίας με ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*
betshop logo 300 300 transparent
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία έκανε γνωστό ότι στο τέλος του Ιανουαρίου θα βγουν τα εισιτήρια του Euro 2024. Συγκεκριμένα, στις 31/01 θα κυκλοφορήσουν τα “μαγικά χαρτάκια” για το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού, το οποίο θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι ότι από τις αιτήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, οι περισσότερες προέρχονται εκτός Γερμανίας που είναι η οικοδέσποινα. Ειδικότερα, το 35% της πρώτης φάσης υποβολής των αιτήσεων, δεν είναι από τη Γερμανία.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο συγκεκριμένος αριθμός αυξήθηκε στο 59% με τη δεύτερη φάση των αιτήσεων που υποβλήθηκαν για προτεραιότητα με την επίσημη κυκλοφορία των εισιτηρίων.

Αυτή η αύξηση, με βάση και την ενημέρωση που που έκανε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία, οφείλεται στο ενδιαφέρον που προέκυψε από χώρες όπως η Τουρκία, η Ουγγαρία, η Αγγλία, η Αλβανία και η Κροατία.

Ακόμη, επειδή εκκρεμούν τρεις ομάδες που θα μπουν στους ομίλους, οι οποίες προέρχονται από τα playoffs του Nations League, τον Μάρτιο.

Έτσι, έχει γίνει γνωστό από την UEFA, ότι θα διατεθούν τους επόμενους μήνες, επιπλέον εισιτήρια για τους οπαδούς των εθνικών ομάδων που θα εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στο Euro 2024 μετέπειτα.

Θυμίζουμε ότι στα playoffs συμμετέχει και η Ελλάδα, με την πρώτη κρίσιμη αναμέτρηση εναντίον του Καζακστάν, στις 21 Μαρτίου.

Τσέκαρε εδώ πότε παίζει η Εθνική Ελλάδος με πρόγραμμα, αποτελέσματα, κανάλι και πιθανούς αντιπάλους.