Λας Βέγκας: Στο 1 δισ. ο τζίρος των τυχερών παιχνιδιών στο… αεροδρόμιο!

Ανανεώθηκε:
καζινο νεα ειδησεις λας βεγκας

Τα επίπεδα τουρισμού στο Λας Βέγκας έχουν σχεδόν επιστρέψει στα προ της πανδημίας επίπεδα, δίνοντας ώθηση και στα τυχερά παιχνίδια. Στο αεροδρόμιο μόνο ξεπέρασαν το όριο του 1 δισ. $ σε έσοδα όλων των εποχών!

Το ρεκόρ τουριστικής κίνησης είναι φανερό πως βοήθησε την Airport Slot Concession. Είναι η εταιρεία που συνεργάζεται με το Διεθνές Αεροδρόμιο Harry Reid από το 1986.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Σήμερα, η εταιρεία λειτουργεί πάνω από 1.400 μηχανήματα στο αεροδρόμιο. Με σχεδόν 40 εκατομμύρια $ σε ετήσια ακαθάριστα έσοδα.

Η Airport Slot Concession σημειώνει, πάντως, ότι μεγάλο μέρος αυτών των εσόδων παρακρατείται από το αεροδρόμιο.

Τουρισμός σε επίπεδα ρεκόρ

Η πόλη φιλοξένησε 3,2 εκατομμύρια επισκέπτες τον Αύγουστο του 2022. Σημειώνοντας, έτσι, αύξηση 6% από το αντίστοιχο διάστημα του περασμένου έτους.

Οι υπεύθυνοι ελπίζουν ότι αυτά τα επίπεδα θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο το 2023. Οι προβλέψεις του 2022 δείχνουν ότι 42 εκατομμύρια άνθρωποι θα μπορούσαν να επισκεφθούν την πόλη φέτος.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Harry Reid έχει δεχτεί 34 εκατομμύρια επιβάτες μέχρι στιγμής το 2022. Ανέφερε ένα ιστορικό υψηλό ταξιδιών μεταξύ Ιουνίου και Αυγούστου του τρέχοντος έτους.

Η Ρόζμαρι Βασιλειάδη, Διεθνής Διευθύντρια του αεροδρομίου, δήλωσε: «Μπορεί να φτάσουμε πολύ κοντά σε αυτό που είχαμε το 2019 στο τέλος αυτού του ημερολογιακού έτους. Αλλά πιστεύω ότι η επόμενη χρονιά, με περισσότερη ανάκαμψη, θα είναι μεγάλη αναπτυξιακή χρονιά για την πόλη μας».