Ένας δημοφιλής streamer του YouTube και του Twitch ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα απάτης, που του στοίχισε 100.000 $. Mια ιστορία που δείχνει γιατί είναι σημαντικό κανείς να ποντάρει ο ίδιος σε νόμιμες εταιρίες στοιχήματος ώστε να είναι σίγουρος για τα χρήματά του.

Ο Αμερικανός Ludwig, κατά κόσμος Ludwig Anders Ahgren, έκανε γνωστό ότι ένας άλλος παίκτης με το όνομα Grayson Hunter Goss τον εξαπάτησε με ένα στοίχημα τένις.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Ο 27χρονος σχολιαστής esports ήταν ένας από τους streamer με τις περισσότερες συνδρομές στο Twitch εσχάτως, φτάνοντας 280.000 ακολούθους. Μέσα στο 2022 κέρδισε το βραβείο “Streamer της χρονιάς”.

Όπως δηλώνει, γνώρισε τον Goss σε ένα καζίνο στο Λας Βέγκας. Ο Ludwig είχε ένα χαμένο σερί όταν ο Goss φέρεται να τον έπεισε να του δανείσει χρήματα.

Η συμφωνία πονταρίσματος, σύμφωνα με την οποία ο Goss θα έπαιρνε ένα μικρό ποσοστό από τα κέρδη, ξεκίνησε με επιτυχία. Αλλά φαίνεται να χάλασε όταν ο Goss δεν πλήρωσε στον Ludwig περίπου 100.000 $ για ένα κερδισμένο στοίχημα τένις.

Σύμφωνα με τον γνωστό streamer, έδωσε στον Goss περίπου 50.000 $ για το στοίχημα. Αργότερα ανακάλυψε ότι δεν είχε ποντάρει όλα τα χρήματα και τα χρησιμοποίησε για να παίξει επιτραπέζια παιχνίδια.

Ο λογαριασμός του Goss στο Twitter αναφέρει ότι είναι επίσης streamer. Είναι επαληθευμένος λογαριασμός, με σχεδόν 73.000 ακόλουθους, αλλά δεν έχει δημοσιεύσει από τον περασμένο Ιανουάριο.

Μάθε τα πάντα για την εφαρμογη bet365