Μπλόφα στο πόκερ: Συμβουλές και tips

Ανανεώθηκε:
tournoya-poker

Στο πόκερ η μπλόφα είναι ένας παράγοντας πέρα για πέρα σημαντικός, ο οποίος είναι ικανός να κρίνει την εξέλιξη μίας παρτίδας. Παρόλα αυτά, ο παίκτης πρέπει να γνωρίζει πότε και πώς να κάνει την μπλόφα, διαφορετικά από «εργαλείο» για να κερδίσει χρήματα, μπορεί να μετατραπεί στο μεγαλύτερο αντίπαλο.

Ένα από τα λάθη που κάνουν πολλοί παίκτες, ιδιαίτερα όσοι δεν είναι αρκετά έμπειροι, είναι να μπλοφάρουν συχνά, θεωρώντας με αυτόν τον τρόπο ότι θα κερδίσουν χρήματα. Αυτό, βέβαια, δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Επομένως, ο παίκτης δεν πρέπει να έχει στο μυαλό του ότι θα μπλοφάρει πριν καν δει το φύλλο του, ως μία τεχνική που θα του επιτρέψει να γεμίσει την τσέπη του. Αντίθετα, η μπλόφα πρέπει να γίνει μόνο αν ο παίκτης διαθέτει απτές αποδείξεις ότι έχει τη δυνατότητα να πάρει την παρτίδα αν και δεν κρατά καλό φύλλο, μπλοφάροντας, βασιζόμενος στον τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων του.

live casino στη Betshop.gr | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με σύνεση και… μέτρο

Η μπλόφα, λοιπόν, πρέπει να γίνεται σε συγκεκριμένα σημεία του παιχνιδιού. Το ποια είναι αυτά δεν είναι εύκολο να τα επιλέξει ένας παίκτης που δεν έχει μεγάλη εμπειρία. Είναι, λοιπόν, μία γνώση η οποία αποκτάται με τον καιρό. Όσο μεγαλύτερη είναι η «ζύμωση» κάποιου με το πόκερ, τόσο αποτελεσματικότερη θα είναι η μπλόφα του.

Ορισμένες καταστάσεις, παράλληλα, είναι πιθανό να επηρεάσουν θετικά την μπλόφα ενός παίκτη. Αν, για παράδειγμα, κάθεται τελευταίος στο τραπέζι (δείτε αναλυτικά τις θέσεις στο πόκερ), έχει περισσότερες πιθανότητες να κάνει μία επιτυχημένη μπλόφα. Επιπλέον, μία μπλόφα έχει περισσότερες πιθανότητες να πετύχει, εφόσον γίνει σε ένα τραπέζι με μεγάλα stakes.

Πως παίζεται το Poker | Tutorial για αρχάριους σε βίντεο

Ένας ακόμη παράγοντας που επηρεάζει, είναι ο αριθμός των ατόμων που υπάρχουν στο τραπέζι. Η μπλόφα κόντρα σε πολλούς παίκτες μπορεί να αποβεί καταστροφική, καθώς και λιγότερες είναι οι πιθανότητες να στεφθεί με επιτυχία και όταν στο pot βρίσκονται πολλοί παίκτες ανεβαίνει η αξία τους, έχοντας ως επακόλουθο να γίνεται πιο ελκυστικό για τους υπόλοιπους.

Ο σημαντικότερος, βέβαια, παράγοντας, που μπορεί να καταστήσει την μπλόφα επιτυχημένη, είναι η εικόνα που δείχνει ο παίκτης στο τραπέζι. Η αίσθηση για τους υπολοίπους ότι έχουν απέναντί τους έναν συντηρητικό αντίπαλο, θα κάνει ευκολότερο για αυτούς να «πέσουν» στην παγίδα της μπλόφας, από το να βλέπουν έναν παίκτη που παίζει επιθετικά.

Παιχνίδι 365 μέρες το χρόνο | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ