Απίστευτο! Κέρδισε δύο φορές το τζακ ποτ στη λοταρία σε τέσσερις μήνες

Ανανεώθηκε:
λοταρια νικητης

Μια τυχερή γυναίκα κέρδισε το τζακ ποτ στα τυχερά παιχνίδια και συγκεκριμένα στη λοταρία δύο φορές σε διάστημα τεσσάρων μηνών!

Πρόκειται για τη Sherri Fowler από την Ουάσινγκτον όχι μόνο κέρδισε δύο κορυφαία βραβεία στη λοταρία σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, αλλά το έκανε μέσα σε τέσσερις μήνες.

Mega Deal – Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάλιστα, αγόρασε τα νικητήρια λαχεία σε δύο τοπικά καταστήματα λιανικής πώλησης που βρίσκονται μόλις ένα τετράγωνο μακριά το ένα από το άλλο.

Τον Φεβρουάριο, η Fowler κέρδισε το ποσό των 50.000 δολαρίων και στις 4 Ιουνίου, βρέθηκε ξανά στο Κέντρο Βραβείων της Λοταρίας, όπου διεκδίκησε το τελευταίο εναπομείναν κορυφαίο βραβείο των 250.000 δολαρίων.

“Ήμουν στο κατάστημα και άρχισα να ουρλιάζω”, θυμήθηκε η Fowler στη Λοταρία. “Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Έπρεπε να ζητήσω από τα παιδιά μου να το ελέγξουν ξανά!”

Με τα κέρδη της να ανέρχονται σε 300.000 δολάρια, η δύο φορές τυχερή νικήτρια λέει ότι θα αγοράσει ένα νέο αυτοκίνητο. “Θα πάρω ένα αυτοκίνητο αυτή τη φορά”, δήλωσε η Fowler όταν ρωτήθηκε τι σκοπεύει να κάνει με το δεύτερο βραβείο που κέρδισε.