*31η αγωνιστική
*Στον πρώτο γύρο: Αλ Κολούντ – Αλ Ιτιχαντ 1-1
*3/5 under 2,5 στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.
ΑΛ ΙΤΙΧΑΝΤ
Προηγούμενο ματς: Η Αλ Ιτιχάντ κέρδισε 0-2 εκτός έδρας την Αλ Tααβόν, με μεγάλη δόση τύχης και αποτελεσματικότητας, σκοράροντας δύο γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα με τους Αουάρ (19’), Εν Νεσίρι (52’).
Η Αλ Ιτιχάντ πέτυχε μία νίκη, σε μεγάλο βαθμό κατά λάθος (!) με 0-2 εκτός έδρας επί της Αλ Τααβόν και ήταν μόλις η δεύτερη της στους οκτώ τελευταίους αγώνες όπου έχει και τέσσερις ήττες σε αυτό το διάστημα.
Συνολικά σε 44 αγώνες της τη φετινή σεζόν έχει 22 νίκες, 14 ήττες και οκτώ ισοπαλίες. Από αυτά τα αποτελέσματα, στο γήπεδό της έχει 14 νίκες και εφτά ήττες, αλλά χωρίς νίκη στους τρεις πιο πρόσφατους αγώνες, ενώ μακριά από αυτό έχει εννιά νίκες, εφτά ισοπαλίες και πέντε ήττες!
Στο πρωτάθλημα έχει μείνει αρκετά πίσω, ούσα στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -20 από την πρώτη τετράδα! Ουσιαστικά η καλύτερη έκβαση της σεζόν γι’ αυτήν είναι να τερματίσει στην πέμπτη θέση, από την οποία είναι στο -4, αλλά με δύο αγώνες λιγότερους! Και ας μην ξεχνάμε πώς πρόκειται για την εν ενεργεία πρωταθλήτρια!
Φυσικά η παρουσία του Σέρτζιο Κονσεϊσάο στον πάγκο της κρίνεται κάθε άλλο παρά πετυχημένη ως τώρα, αλλά η διοίκηση αποφάσισε να μην τον διώξει ακόμη. Μάλιστα στόχος είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν και μετά να παρθούν οι κρίσιμες αποφάσεις, χωρίς να αποκλείεται να αλλάξει κάτι πιο νωρίς!
Στατιστικά
*4/5 N/G στα τελευταία παιχνίδια της.
*5/6 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.
ΑΛ ΚΟΛΟΥΝΤ
Προηγούμενο ματς: Η Αλ Κολούντ έφερε 1-1 εντός έδρας με την Αλ Φάιχα ισοφαρίζοντας με τον Κορταχαρένα στο 39ο λεπτό, το γκολ που δέχθηκε από τον Σμόλινγκ στο 30’.
Η Αλ Κολούντ έφερε 1-1 εντός έδρας με την Αλ Φάιχα, τρίτη ισοπαλία στα πέντε τελευταία παιχνίδια όπου έχει από μία νίκη και μία ήττα. Και έχει τέσσερις ισοπαλίες στους 15 τελευταίους αγώνες μαζί με τέσσερις νίκες και εφτά ήττες, αν και έχει μόνο τρεις ισοπαλίες σε όλο το πρωτάθλημα!
Στους 27 τελευταίους αγώνες της έχει μόλις εφτά νίκες και 15 ήττες μαζί με πέντε ισοπαλίες. Όλα αυτά μετά από τέσσερις σερί νίκες και ενώ η σεζόν ξεκίνησε γι’ αυτήν με 2/2 ήττες στις πρώτες ισάριθμες αγωνιστικές.
Στο γήπεδό της ξεκίνησε δυνατά, με δύο νίκες και μία ισοπαλία, αλλά στα 14 επόμενα παιχνίδια έχει 10 ήττες, δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες.
Μακριά από την έδρα της ξεκίνησε επίσης τη σεζόν με 2/2 ήττες, ενώ από τότε έχει άλλες πέντε ήττες, μία ισοπαλία και εφτά νίκες, μία εκ των οποίων ήρθε στο κύπελλο.
Όπως φαίνεται λοιπόν τα πηγαίνει καλύτερα μακριά από την έδρα της, παρά σε αυτήν! Βρίσκεται στην 14η θέση, αλλά ξέφυγε στο +7 από την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ υπενθυμίζεται πώς είναι επισήμως η πρώτη ομάδα της Σαουδικής Αραβίας που ανήκει σε ξένο γκρουπ επενδυτών, υπό την ηγεσία του Αμερικάνου επιχειρηματία Μπεν Χάρμπουγκ!
Στατιστικά
*7/9 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.
*9/11 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.