4η αγωνιστική των πλέι οφ Ι (τίτλου). Συμμετέχουν έξι ομάδες, η πρώτη εκ των οποίων κατακτά το πρωτάθλημα. Οι ομάδες ξεκινούν με τους μισούς πόντους απ’ όσους είχαν συλλέξει στην κανονική διάρκεια της σεζόν.

Πρώτος γύρος: Οστάνδη – Ζούλτε Βάρεγκεμ 0-2

Δεύτερος γύρος: Ζούλτε Βάρεγκεμ – Οστάνδη 1-0

ΟΣΤΑΝΔΗ

Δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του δύσκολου προγράμματος στα πρώτα ματς των πλέι οφ η Οστάνδη. Υπέστη 3/3 ήττες, η τελευταία εκ των οποίων εκτός έδρας με 2-0 απ’ τη Γάνδη την περασμένη Παρασκευή. Για ακόμη μια φορά έκανε καλύτερη εμφάνιση απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ, στο δεύτερο μέρος προσπάθησε και κατάφερε να παίξει επιθετικά και έφερε σε δύσκολη θέση τους πρωταθλητές σε αρκετές περιπτώσεις. Ωστόσο, το 2-0 στο 87’ τελείωσε το ματς για την Οστάνδη, που αναζητά ακόμη τον πρώτο της πόντο στα πλέι οφ.  Παρέμεινε στην 5η θέση, αλλά πλέον βρίσκεται στο -5 απ’ την τέταρτη Γκενκ, σήμερα παίζει το θεωρητικά πιο εύκολο ματς του μίνι πρωταθλήματος, κόντρα στην ουραγό Ζούλτε Βάρεγκεμ. Χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη, έτσι ώστε να μειώσει την απόσταση απ’ την τέταρτη θέση, η οποία είναι και ο στόχος της. Με διακυμάνσεις εντός έδρας, μετράει ρεκόρ 2-2-2 στα τελευταία έξι ματς. Επιστρέφει ο Μουσόνα (ΕΠ 29/11).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα για την Οστάνδη με 2-0 απ’ τη Γάνδη.

Στατιστικό: Από τέσσερις σερί ήττες προέρχεται η Οστάνδη, στις τρεις τελευταίες δε σημείωσε γκολ.

Στοιχημάτισε τώρα στο Οστάνδη – Ζούλτε Βάρεγκεμ
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ

Με τρία παιχνίδια «φωτιά» μπήκε στα πλέι οφ η Ζούλτε Βάρεγκεμ, αφού μετά την εκτός έδρας  πρεμιέρα κόντρα στη Γάνδη (1-1), ακολούθησαν τα δύο σερί εντός έδρας ματς με Άντερλεχτ και Γκενκ, τα οποία έχασε αμφότερα με σκορ 1-2. Πολύ κακό αμυντικό πρόσωπο για τους φιλοξενούμενους το Σάββατο κόντρα στην Γκενκ, δέχτηκαν δύο γκολ μέχρι το 15’, στη συνέχεια «έτρεχαν» να μαζέψουν τα… ασυμμάζευτα. Μείωσαν στο φινάλε του ημιχρόνου με πέναλτι του Λεγιέ, αλλά στο δεύτερο μέρος δεν απείλησαν όσο θα περίμενε κανείς. Παραμένει τελευταία στη βαθμολογία με 23 πόντους η Ζούλτε, στο -7 πλέον απ’ την 4η Γκενκ, σήμερα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να μειώσει αυτή την απόσταση και να αφήσει τελευταία την Οστάνδη. Αρκετές οι απουσίες, αλλά και τα ερωτηματικά με κάποιους βασικούς παίκτες.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα για τη Ζούλτε Βάρεγκεμ με 1-2 απ’ την Γκενκ.

Στατιστικό: Από 5/6 2-3 Goal προέρχεται η Ζούλτε Βάρεγκεμ ανεξαρτήτως έδρας.