*1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

*Τον όμιλο συμπληρώνουν οι Μπάγερν Λεβερκούζεν και Χάκεν.

*Μία φορά έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες στο παρελθόν, στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ το 2020, με το ματς να λήγει ισόπαλο (0-0) και τη Μόλντε να πανηγυρίζει την πρόκριση στα πέναλτι.

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ (ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Σαμπά Μπακού, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Ζουνίνιο στο 56’ και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Κεϊτά στο 88’.

Καλή εμφάνιση και νίκη για την Κάραμπαγκ. Είχε τον έλεγχο στο ματς, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και κατάφερε να βρει δίχτυα λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Στη συνέχεια βρήκε χώρους και διπλασίασε τα τέρματά της, «σφραγίζοντας» την υπόθεση νίκη στα τελευταία λεπτά.

Από σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται και έχοντας σήμερα το πλεονέκτημα έδρας, θέλει να ξεκινήσει με το «δεξί» τις υποχρεώσεις της στη φάση των ομίλων. Απέναντί της βρίσκει μια αξιόλογη και ιδιαίτερα επικίνδυνη αντίπαλο, την οποία όμως δεν αναμένεται να τη φοβηθεί. Έχει αποδείξει πως εντός έδρας κοιτάζει στα «μάτια» κάθε αντίπαλο, γι’ αυτό και θα μπει δυνατά στο ματς, προσπαθώντας να επιβάλλει το ρυθμό της, ψάχνοντας παράλληλα το γκολ που θα τη φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σίγουρα το έργο της δεν θα είναι εύκολο, καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν σχεδόν μόνιμη επαφή με τα δίχτυα και θα εκμεταλλευτούν οποιαδήποτε αστάθεια ή λάθος προκύψει.

Κάραμπαγκ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΟΛΝΤΕ (ΝΟΡΒΗΓΙΑ)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Οντς με σκορ 4-1, στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Χέσταντ στο 31’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Σβέντσεν στο 38’. Το 2-1 πέτυχε ο Χέσταντ στο 43’ και το 3-1 ο Γκουλμπράντσεν στο 70’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Έικρεμ στο 79’.

Εξαιρετική εμφάνιση και δεύτερη σερί νίκη για τη Μόλντε. Καλύτερη και στα δύο ημίχρονα, προηγήθηκε, αλλά ισοφαρίστηκε στο πρώτο, όμως κατάφερε να πάρει εκ νέου προβάδισμα λίγο πριν την ανάπαυλα. Στο δεύτερο μέρος δεν μείωσε το ρυθμό της και σκόραρε ακόμα δύο φορές, «κλειδώνοντας» το τρίποντο.

Από διαδοχικές νίκες προέρχεται και θέλει να διευρύνει το σερί της, παίρνοντας το τρίποντο και σήμερα. Δύσκολο το έργο της, παρ’ όλα αυτά είναι μαχητική και άκρως αποτελεσματική στη τελική της προσπάθεια, γι’ αυτό και αναμένεται να μπει δυνατά ώστε να βρει όσο το δυνατόν γρηγορότερα γκολ. Κακή στα μετόπισθεν, σπάνια κρατάει το μηδέν στην εστία της και σήμερα θα πρέπει να δείξει προσοχή σε αυτόν τον τομέα, καθώς οι γηπεδούχοι είναι επικίνδυνη και δεν θα αφήσουν ανεκμετάλλευτη οποιαδήποτε ευκαιρία βρουν. Μέτρια στις εξόδους της τελευταία, μετράει δύο νίκες και μία ισοπαλία σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σκοράρει σε όλες, ενώ μόλις σε μία κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Μόλντε Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Κάραμπαγκ – Μόλντε στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ