*8η αγωνιστική 

*7/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με 2-3 γκολ

*Μόλις μία νίκη έχει η Ζλιν στα 13 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (1-2-10).

ΦΑΣΤΑΒ ΖΛΙΝ

Προηγούμενο ματς: Δεν τα κατάφερε στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Σλοβάτσκο και ηττήθηκε με 1-0 την περασμένη αγωνιστική. Έμεινε πίσω στο σκορ προς το τέλος του αγώνα (75′), όταν πλέον είχε ξεμείνει από δυνάμεις.

Στάθηκε αρκετά καλά στο απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Σλοβάτσκο, ωστόσο δεν είχε την εμπειρία και την ποιότητα να ακολουθήσει το γρήγορο τέμπο της γηπεδούχου μέχρι το τέλος. Σε κάθε περίπτωση, η Ζλιν έδειξε πως μπορεί υπό προϋποθέσεις να γίνει πιο ανταγωνιστική και η βαθμολογική της θέση να ανέβει όσο περνάνε οι αγωνιστικές. Επέστρεψε πάντως άμεσα στα αρνητικά αποτελέσματα αλλά έχει αισιοδοξία. Αμφίβολος ο βασικός κίπερ Ντοστάλ, στο μοναδικό της ερωτηματικό εν όψει του σημερινού αγώνα.

Φάσταβ Ζλιν Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*Δέχτηκε γκολ πρώτη στα 9/10 τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ

Προηγούμενο ματς: Συνέχισε ακάθεκτη, αφού κέρδισε και την Μποέμιανς με 2-0 εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Το σκορ διαμορφώθηκε αποκλειστικά στο πρώτο μέρος (9′, 45′) και στην επανάληψη έκανε συντήρηση δυνάμεων. 

Έχοντας δύο παιχνίδια λιγότερα και πληρώνοντας το κακό της ξεκίνημα στην σεζόν, έχει χτιστεί μια σημαντική διαφορά από την κορυφή (-9), που μπορεί φυσικά να μειωθεί αν κερδίσει τα ματς που χρωστάει. Βρήκε ρυθμό και η διακοπή ήρθε σε κακό σημείο, αφού η φόρμα της είχε χτυπήσει «κόκκινο». Προέρχεται από εννιά σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, για την βελτίωση της εικόνας της σίγουρα συντέλεσαν και οι καλοκαιρινές προκρίσεις στο Κόνφερενς Λιγκ. Κόντρα στην Μποέμιανς ήταν εξαιρετική και κέρδισε δικαιότατα. Ξανά εκτός οι Πέρνιτσα, Χάβελ και Σίκορα.

Βικτόρια Πλζεν Στατιστικά

*Τα πέντε τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*Βρέθηκε να προηγείται στα 6/8 τελευταία πρώτα ημίχρονα

ΦΑΣΤΑΒ ΖΛΙΝ – ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ