*Τελική φάση των ευρωπαϊκών πλέι οφ, με έπαθλο ένα εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Διπλές αναμετρήσεις. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Τβέντε (11/6).

*Στην κανονική διάρκεια: Σπάρτα Ρότερνταμ – Τβέντε 1-1, Τβέντε – Σπάρτα Ρότερνταμ 3-3

*Under 2,5 στα 6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας στα πέναλτι (0-1 κ.δ.) της Ουτρέχτης. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Φίρχεφερ στο 80′.

Παρουσιάστηκε συνολικά καλύτερη στη διάρκεια της αναμέτρησης, δημιούργησε τις πιο επικίνδυνες ευκαιρίες και είχε δύο δοκάρια. Παρόλα αυτά η Σπάρτα Ρότερνταμ χρειάστηκε να φτάσει στη διαδικασία των πέναλτι για να κάμψει την αντίσταση της Ουτρέχτης, εκεί που στην 6η εκτέλεση των φιλοξενούμενων μίλησε ο τερματοφύλακας Όλι.

Βρίσκεται 120′ μακριά από την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από 38 χρόνια: Τη σεζόν 1985/86 αγωνίστηκε στο Κύπελλο UEFA φτάνοντας στον 2ο γύρο, εκεί που αποκλείστηκε από την Γκλάντμπαχ. Αγνοεί τη νίκη σε τρεις εντός έδρας αναμετρήσεις κόντρα στην Τβέντε (0-2-1), πανηγύρισε την τελευταία στις 6 Οκτωβρίου 2019 (2-1).

ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΒΕΝΤΕ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (4-0) της Χέρενφεν. Από ένα γκολ πέτυχαν Φλαπ (11′), Πρέπερ (22′), Μπρένετ (45′) και Μισιντιάν (68′).

Πανηγυρίζοντας δύο νίκες επί της Χέρενφεν (2-1 εκτός, 4-0 εντός) η Τβέντε εξασφάλισε την πρόκριση στα τελικά των ευρωπαϊκών πλέι οφ. Αξίζει να σημειώσουμε πως δεν έχει συμμετάσχει στις διοργανώσεις της UEFA από το 2014, όταν γνώρισε τον αποκλεισμό στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ από την Καραμπάγκ.

Πριν από τέσσερις μέρες πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση με τη Χέρενφεν στο “De Grolsch Veste” δημιουργώντας 19 ευκαιρίες, εκ των οποίων οι δέκα βρήκαν στόχο. Δεν δέχτηκε ιδιαίτερη πίεση από τους φιλοξενούμενους. Η Τβέντε έκανε το 6Χ6 σκοράροντας τουλάχιστον από τρία γκολ στις πέντε, παράλληλα κράτησε το μηδέν στις τέσσερις. Εκτός έδρας πανηγύρισε τρεις σερί νίκες με διαφορά γκολ 10-1.

ΤΒΕΝΤΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα επτά τελευταία παιχνίδια της.

*Κράτησε το μηδέν στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ – ΤΒΕΝΤΕ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ