*Δεύτερος γύρος των πλέι οφ ανόδου για την Α’ Ολλανδίας. Διπλοί αγώνες, ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Άλμερε Σίτι (3/6). Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση που το συνολικό αποτέλεσμα ανάμεσα στις δύο ομάδες λήξει ισόπαλο, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί, πέναλτι. 

*Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην τελική φάση τον νικητή του ζευγαριού Μπρέντα – Έμεν.

*Στην κανονική διάρκεια: Φένλο – Άλμερε Σίτι 3-0 και Άλμερε Σίτι – Φένλο 1-3

*Αήττητο 17 αγώνων τρέχει η Φένλο απέναντι στην Άλμερε Σίτι (14-3-0). Τελευταία φορά που έχασε από την Άλμερε ήταν τον Ιανουάριο του 2006.

*7/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5 

ΦΕΝΛΟ

Προηγούμενο ματς: Σε μία επανάληψη του πρώτου αγώνα, κατάφερε να μείνει ισόπαλη απέναντι στην Βίλεμ εκτός έδρας (2-2) και να πάρει την μεγάλη πρόκριση στο τελευταίο λεπτό της παράτασης (120+1′). Όπως και στο πρώτο παιχνίδι, βρέθηκε να χάνει με 2-0 (7′, 22′), στην συνέχεια πήρε μέτρα και μείωσε στο 74′. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση και εκεί ισοφάρισε.

Η ομάδα του Ρικ Κράους έπαιξε εξαιρετικά στα δύο αυτά παιχνίδια και φαίνεται πως βρήκε τον εαυτό της σε ένα αρκετά κρίσιμο διάστημα. Έκλεισε πολύ προβληματικά την σεζόν στην κανονική διάρκεια, αφού πέραν της νίκης της την τελευταία αγωνιστική, είχε συμπληρώσει οκτώ ματς χωρίς τρίποντο (0-4-4).

Σε κάθε περίπτωση, έδειξε πως μπορεί να κοντράρει τα φαβορί για την άνοδο και η πρόκριση αυτή πανηγυρίστηκε έντονα από τους οπαδούς της. Παραμένουν εκτός με τραυματισμό ο εξτρέμ Μπέρντεν και Φερχέιεν, καθώς και ο χαφ Σέντλατσεκ.

Φένλο Στατιστικά

*10/12 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

AΛΜΕΡΕ ΣΙΤΙ

Προηγούμενο ματς: Κατάφερε να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα απέναντι στην ΦΚ Αϊντχόφεν και να πάρει την πρόκριση εντός έδρας στην παράταση (3-1).

Δραματικό φινάλε στην κανονική διάρκεια, όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο. Αρχικά, πήρε προβάδισμα στο 80′, αλλά τέσσερα λεπτά μετά ισοφαρίστηκε από πέναλτι (84′). Πίεσε πολύ, βγήκε όλη μπροστά και έκανε το 2-1 στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (90+4′). Στην παράταση, ήταν πιο ξεκούραστη και με κεφαλιά του Φαν λα Πάρα πήρε σκορ πρόκρισης (109′), το οποίο κα παρέμεινε ως το τέλος.

Σίγουρα ήταν το φαβορί απέναντι στην ΦΚ Αϊντχόφεν, ωστόσο πέρασε με μεγάλη δυσκολία και έδειξε τεράστια δυσκολία να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα του αντιπάλου. Υπό αυτό το πρίσμα, μάλλον της ταιριάζει καλύτερα η Φένλο, υπό την έννοια ότι παίζει περισσότερο ανοιχτά. Πήρε ψυχολογία, αλλά πέρα από την ποιότητα της αντιπάλου, έχει να αντιμετωπίσει μία τραγική παράδοση. Σταθερά εκτός οι Πίνας, Ματουά, Χάνσεν και Κορίν. Τραυματίστηκε ο δεξιός μπακ Χροότφαμ.

Άλμερε Σίτι Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

ΦΕΝΛΟ – ΑΛΜΕΡΕ ΣΙΤΙ την Betsson
Βetsson logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ