10η αγωνιστική

*No Goal και Under 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

ΒΑΣΤΕΡΑΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-2 από την Τρέλεμποργκ, για το πρωτάθλημα. Παρότι πήρε δις το προβάδισμα με τους Γκέφβερτ (14′) και Χέλμπλομ (49′), δέχθηκε ισάριθμες την ισοφάριση (45’+1, 54′), πριν δεχθεί και την ανατροπή στο 88ο λεπτό.

Τέλος έλαβε το αήττητο σερί των τριών αγώνων για τη Βαστέρας, στο οποίο και μετρούσε δυο νίκες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Κάλε Κάρλσον φιλοξενήθηκε από την Τρέλεμποργκ, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 3-2. Επιθετικά τα πήγε εξαιρετικά και ευτύχησε να προηγηθεί δυο φορές το προβάδισμα, ωστόσο αμυντικά τα έκανε μαντάρα και δεν κατάφερε να αποσπάσει κάτι.

Παρά τη νέα αυτή απώλεια, μοιράζεται τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία Β Σουηδίας με τη Γκάις, ενώ είναι στο -6 από την πρωτοπόρο Ούτσικτενς, έχοντας και ματς λιγότερο. Αήττητη σε τέσσερα εντός, έχοντας από δυο νίκες και ισοπαλίες. Άγνωστη η κατάσταση με τους Πέδρο Ριμπέιρο και Μαχαμέντ, που δεν έχουν αγωνιστεί ακόμη.

Βαστέρας Στατιστικά

*Over 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα 3/4 τελευταία εντός παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΣΚΙΛΣΤΟΥΝΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με τη Γκάις, για το πρωτάθλημα.

Αήττητη εδώ και τέσσερα παιχνίδια η Εσκιλστούνα, μετρώντας μια νίκη και τρεις ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Τζαβάντ Αλ Τζεμπούρι υποδέχθηκε τη Γκάις, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα. Είχε περισσότερο ρόλο θεατή, καθώς δεν κατάφερε να γίνει απειλητική σε καμία περίπτωση, ενώ αν δεν είχε σε καλή βραδιά τον πορτιέρο Βόλτερς δύσκολα θα απέφευγε τα χειρότερα.

Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία, μετά και από εκείνη με την Έστερσουντ (1-1 εντός), έφτασε τους δέκα βαθμούς και παραμένει αρκετά χαμηλά στην κατάταξη. Πήρε ένα διπλό στις τέσσερις εξόδους της (1-1-2). Μακροχρόνια τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει.

Εσκιλστούνα Στατιστικά

*Goal/Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία εκτός παιχνίδια της.

Βαστέρας – Εσκιλστούνα στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ