*38η αγωνιστική (τελευταία)

*Στον Α’ γύρο: Mόναχο 1860 – Σβικάου 3-1

*7/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5 

*Μόλις μία φορά έχει κερδίσει την Μόναχο 1860 εντός έδρας η Σβικάου (1-1-2).

ΣΒΙΚΑΟΥ

Προηγούμενο ματς: Πήρε νίκη γοήτρου στο ντέρμπι των υποβιβασμένων, αφού επικράτησε με ανατροπή της Όλνενμπουργκ εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική (1-2). Έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 6′, απάντησε με το ξεκίνημα της επανάληψης (46′), ενώ εκμεταλλεύτηκε άριστα την αποβολή αντιπάλου στο 85′ και στο 90+3′ πέτυχε την ολική ανατροπή.

Έδωσε μερικά χαμόγελα στον κόσμο της, αλλά η απογοήτευση για την εξέλιξη της χρονιάς παραμένει. Ουσιαστικά, άρχισε να μετράει αντίστροφα από το εντός παιχνίδι απέναντι στην Έσσεν, το οποίο και έχασε στα χαρτιά λόγω ενός αντικειμένου που έπεσε από οπαδό της στον διαιτητή. Θα επιστρέψει στα τοπικά, με στόχο την άμεση επάνοδό της στην τρίτη κατηγορία. Τραυματίες οι Γκόμπελ, Κόνινγκ, Κένεκε και Κρούγκερ.

Σβικάου Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*Δέχεται πρώτη γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΜΟΝΑΧΟ 1860

Προηγούμενο ματς: Άλλη μία καλή εμφάνιση για τους Βαυαρούς, που επικράτησαν άνετα της Μανχάιμ με 3-1 εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Καταιγιστική η ομάδα του Ιακομπάτσι στο πρώτο μέρος, αφού πέτυχε τότε και τα τρία της τέρματα (15′, 37′, 42′). Οι φιλοξενούμενοι απλώς μείωσαν με πέναλτι στο 84′.

Μπορεί εδώ και καιρό να έχει μείνει χωρίς στόχους, αλλά χτίζει για την επόμενη σεζόν και η αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία, δείχνει πως έχει επιδράσει θετικά. Η παρουσία του Ιακομπάτσι έχει γεμίσει με αισιοδοξία τους ανθρώπους της ομάδας για την επόμενη σεζόν, που θέλει να επιστρέψει στην Τσβάιτε. Μόλις μία ήττα στα πέντε τελευταία (3-1-1), κάνει δυνατό κλείσιμο στην χρονιά. Τιμωρημένος ο Φερλάατ, τραυματίες οι Χίλερ, Ρίντερ, Τάλιχ, Βρενέτσι και Βιλς.

Μόναχο 1860 Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G και Under 2,5

*Τα επτά τελευταία παιχνίδια της έληξαν με άσο στο πρώτο ημίχρονο

ΣΒΙΚΑΟΥ – ΜΟΝΑΧΟ 1860 στην Betsson
Βetsson logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ