*Φάση των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα. Από κάθε όμιλο προκρίνεται στον επόμενο γύρο η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση. Η δεύτερη παίζει μπαράζ, με ομάδα που θα τερματίσει τρίτη στο Λιμπερταδόρες.

*4η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Νιούελς Ολντ Μπόις – Μπλούμινγκ 3-0

ΜΠΛΟΥΜΙΝΓΚ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 2-1 επί της Αουρόρα για το πρωτάθλημα. Το 1-0 στο 3’, ισοφάρισε η Αουρόρα στο 46’, το 2-1 έκανε ο Άρσε στο 69’ για την Μπλούμινγκ.

Κατώτερη των περιστάσεων έχει παρουσιαστεί η Μπλούμινγκ μέχρι στιγμής στον όμιλο του Κόπα Σουνταμερικάνα. Μετρά 3/3 ήττες από Σάντος (0-1 εντός), Νιούελς Ολντ Μπόις (3-0 εκτός) και Αουντάξ Ιταλιάνο (2-0 εκτός), δείχνει ότι δεν μπορεί να αποδώσει στο επίπεδο που απαιτούν οι συνθήκες. Πλέον παίζει καθαρά για το γόητρο, αφού δεν έχει ελπίδες να διεκδικήσει μια απ’ τις δύο πρώτες θέσεις του γκρουπ. Έρχεται απ’ το εντός έδρας 2-1 επί της Αουρόρα για το πρωτάθλημα, ήταν η πρώτη νίκη έπειτα από τέσσερα ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις, μετρά ρεκόρ 3-1-1 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Υπάρχουν επιστροφές βασικών, δεν επηρεάζουν οι απουσίες.

ΜΠΛΟΥΜΙΝΓΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G στα 7/9 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 στα 6/9 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 κόντρα στη Λανούς. Το γκολ ο Ντίας στο 15’.

Κάποια στιγμή θα έχανε ξανά η Νιούελς Ολντ Μπόις, αυτό συνέβη την περασμένη Κυριακή. Δεν ήταν καλή στο εκτός έδρας ματς με τη Λανούς, δέχτηκε πολύ νωρίς το γκολ και στη συνέχεια υποχρεώθηκε να ρισκάρει περισσότερο, χωρίς όμως να βγάλει φοβερά πράγματα στο δημιουργικό κομμάτι. Ήταν μια μέτρια εμφάνιση απ’ τη Νιούελς, που έχασε ξανά έπειτα από τέσσερις αγώνες, οι τρεις εκ των οποίων για το πρωτάθλημα.

Είναι στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας της, στην 13η θέση, αλλά από πλευράς βαθμών είναι πιο κοντά στην τελευταία θέση, στο +11 συγκεκριμένα, απ’ ότι είναι στην κορυφή, από την οποία βρίσκεται στο -17! Σε ό,τι αφορά το Κόπα Σουνταμερικάνα, μετρά 3/3 νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ, με επιμέρους σκορ 5-0, ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αρκετές οι απουσίες.

ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G τα 4/7 τελευταία παιχνίδια της

*Under 2.5 τα 4/5 τελευταία πρόσφατα ματς της.

ΜΠΛΟΥΜΙΝΓΚ – ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ