31η αγωνιστική

*Μετρούν 3/5 αναμετρήσεις με goal/goal μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δεν έχει σημειωθεί νίκη γηπεδούχου στα πρόσφατα 5 παιχνίδια ανάμεσά τους.

*Α’ Γύρος: Σιντ-Τρούιντεν – Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ 1-1

ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝ-ΖΙΛΟΥΑΖ

Προηγούμενο ματς: Επιβλήθηκε με σκορ 2-1 εντός έδρας, της Μέχελεν, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Μόλις στο 4’ ο Ενγκόι σκόραρε για το 0-1, όμως στο 10’ ο Λαπουσέν ισοφάρισε σε 1-1 για το πρώτο ημίχρονο. Στο 56’ ο Τεουμά με εκτέλεση πέναλτι ολοκλήρωσε την ανατροπή για την Ουνιόν. 

Η Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ κάνει πορεία πρωταθλητισμού και τη φετινή αγωνιστική περίοδο, δείχνει ότι ακόμα κι αν δυσκολευτεί από έναν αντίπαλο, ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει. Νίκησε τη Μέχελεν (2-1) στο τελευταίο ματς πριν από τη διακοπή, ήταν η τρίτη διαδοχική επιτυχία για το συγκρότημα του Κάρελ Χέραρτς, σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ. Συνεχίζει και την ευρωπαϊκή της πορεία, αφού απέκλεισε την Ουνιόν Βερολίνου και θα αντιμετωπίσει ακόμα μία γερμανική ομάδα στην επόμενη φάση, τη φορμαρισμένη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Είναι κοντά στην πρωτοπόρο Γκενκ, τα πλέι οφ θα είναι αμφίρροπα και συναρπαστικά, με την Ουνιόν να θέλει να κάνει ό,τι… έπαθε πέρυσι, δηλαδή να έρθει από τη δεύτερη θέση και να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Όσον αφορά την αποστολή, εκτίει δεύτερο ματς ποινής ο αμυντικός Μπέρτζες, ωστόσο, επιστρέφει ο φορ Γιόρμπε Φερτέσεν. Δεν επηρεάζουν οι Έκερτ, Τέρχο. 

Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ Στατιστικά

*7/10 παιχνίδια τελευταία με goal/goal

*8/10 αναμετρήσεις με over 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 9/15 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΙΝΤ-ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με σκορ 2-1 εντός έδρας, της Σερένγκ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 24’ ο Μπρουνό σκόραρε για το 1-0 των γηπεδούχων που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Ο ίδιος παίκτης στο 83’ πέτυχε δεύτερο τέρμα για τη Σιντ-Τρούιντεν, ενώ στο 88’ ο Μάριους Μουαντιλμάντζι μείωσε για το τελικό σκορ. 

Η Σιντ-Τρούιντεν έκανε το… καθήκον της και νίκησε την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα, Σερένγκ (2-1), στο τελευταίο ματς πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ήταν η πρώτη νίκη ύστερα από πέντε αγωνιστικές και μόλις η δεύτερη σε διάστημα δέκα αγώνων εσχάτως. Συνολικά, δεν είναι στην ιδανική αγωνιστική κατάσταση, έχει υποστεί απώλειες και θέλει να βρει σταθερότητα. “Η οπαδοί της Γκενκ μου λένε ότι πρέπει να κερδίσουμε”, δήλωσε μεταξύ άλλων, ο προπονητής της Σιντ-Τρούιντεν, Μπερντ Χόλερμπαχ. Όσον αφορά την αποστολή, επιστρέφει καθώς φαίνεται ο αμυντικός Μπάουερ, όμως παραμένει εκτός δράσης ο Τόνι Λάιστνερ εξαιτίας τραυματισμού, όπως και ο Φαμπίνιο που δεν επηρεάζει. 

Σιντ-Τρούιντεν Στατιστικά

*5/9 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*6/10 παιχνίδια τελευταία με under 2.5

*Σκοράρει σε 9/15 ματς εκτός έδρας

Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ – Σιντ-Τρούιντεν στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ