Προγνωστικά Euroleague (29/03): Η «επιστροφή» του Ολυμπιακού

Betarades Team
Betarades Team
Ανανεώθηκε:
euroleague 230323 σκουντης

5513.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (21:00, NOVASPORTS PRIME)

Μετά την ήττα στο Βελιγράδι από την Παρτίζαν ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις νίκες και προφανώς σήμερα αναμένεται να έχει εύκολο έργο, καθώς η Βιλερμπάν φαίνεται ότι τα έχει παρατήσει στην Ευρώπη.

👉 Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Euroleague

Οι Γάλλοι έχουν ξεκάθαρα πλέον ρίξει το βάρος στις εγχώριες διοργανώσεις, όπου έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Γαλλίας, και έχουν και πέντε σερί νίκες για το πρωτάθλημα.

Την προηγούμενη αγωνιστική έχασαν εύκολα από τη Μακάμπι με 67-85, με κορυφαίο τον Ντε Κολό που είχε 13 πόντους, ενώ το Σάββατο για το Γαλλικό πρωτάθλημα νίκησαν τη Φος Σουρ Μερ με 74-80, παρά το γεγονός ότι έχαναν στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Ολυμπιακός-Βιλερμπάν στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πάλι ο Ντε Κολό πρώτος σκόρερ με 23 πόντους, όμως ο Γάλλος «εγκέφαλος» δεν θα έρθει σήμερα για το παιχνίδι στο ΣΕΦ, όπως δεν θα είναι και ο Νουά, ο οποίος είχε πετύχει το τρίποντο buzzer-beater στη νίκη επί του Ολυμπιακού, στον πρώτο γύρο.

Με αυτά τα δεδομένα οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να έχουν εύκολο έργο όμως θα πρέπει να το αποδείξουν, καθώς κάθε παιχνίδι στην Ευρωλίγκα είναι θεωρητικά δύσκολο. Την Κυριακή νίκησαν εύκολα τον ΠΑΟΚ με 100-70 για την Basket League, με τον Βεζένκοφ να έχει 26 πόντους.

Δεν θα είναι διαθέσιμος σήμερα ο Κάνααν που είναι στην Αμερική για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε για τον αγώνα ότι «δεν σκεφτόμαστε την πρώτη θέση και κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά». Οι «ερυθρόλευκοι» άλλωστε είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και ισοβαθμούν με τη Ρεάλ, οπότε θα περιμένουν κάποιο στραβοπάτημα της, για να διατηρήσουν το πλεονέκτημα έδρας μέχρι τέλους.

Την Παρασκευή συνεχίζουν στη «διαβολοβδομάδα» με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ολυμπιακός-Βιλερμπάν στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επικράτηση του Ολυμπιακού αναμένεται να είναι εύκολη, καθώς είναι ανώτερος σαν ομάδα, έτσι κι αλλιώς, ακόμη και αν έπαιζε ο Ντε Κολό, ενώ θα έχουν και τη βοήθεια του κόσμου τους που θέλει την επιστροφή στις νίκες.

Γι’ αυτό θα πάμε στη νίκη του Ολυμπιακού και στο over 157,5 σε μικρή έστω απόδοση 2,05 που βρίσκουμε στη Stoiximan, με την ελπίδα οι Γάλλοι να μην τα παρατήσουν και να ακολουθήσουν όσο μπορούν μέχρι το τέλος του αγώνα…


5511.ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ – ΜΟΝΑΚΟ (19:00, NOVASPORTS 4)

Η Ζαλγκίρις παραμένει στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας, αλλά για να το κάνει αυτό θα πρέπει σήμερα να κερδίσει τη Μονακό, ώστε να συνεχίσει να έχει ελπίδες, παρά τις δύο προηγούμενες ήττες της σε αντίστοιχες αγωνιστικές.

Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο καθώς και η Μονακό θέλει τη νίκη για να διατηρήσει το πλεονέκτημα έδρας το οποίο έχει μέχρι στιγμής, ενώ είναι και σε καλή κατάσταση έχοντας πλέον και την επιστροφή του Mike James στο ρόστερ της.

Οι Λιθουανοί είναι στο 15-15, όμως έχουν το σημαντικό πλεονέκτημα ότι θα δώσουν τρεις σερί αγώνες στην έδρα τους, οπότε έχουν ελπίδες για την πρόκριση, αρχής γενομένης από τη σημερινή αναμέτρηση με τη Μονακό.

Την προηγούμενη αγωνιστική έχασαν από τη Φενέρ με 87-79, με τον Σμιτς να έχει 18 πόντους. Οι απουσίες για τον Μακσβίτις είναι σημαντικές, αλλά γνωστές εδώ και καιρό, άρα δεν επηρεάζουν, αφού είναι οι Κίναν Έβανς και Τάιλερ Κάβανο.

Ζαλγκίρις Κάουνας – Μονακό στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Γάλλοι από την άλλη πλευρά προέρχονται από ήττα από τη Λιμόζ, για το πρωτάθλημα Γαλλίας, με 83-76 έχουν όμως την επιστροφή του Mike James, και παράλληλα την καλή ψυχολογία στην Ευρωλίγκα, μετά τη νίκη του στην προηγούμενη αγωνιστική με 90-79 επί της Βαλένθια, με τους Μπλόσονγκεϊμ και Οκόμπο να έχουν από 14 πόντους.

Σημαντική απουσία του Τζον Μπράουν, ο οποίος βοηθάει πολύ στην άμυνα και στα ριμπάουντ, που δεν έπαιξε κόντρα στη Λιμόζ. Εκεί οι Γάλλοι ίσως έχουν πρόβλημα, με τους Λιθουανούς ψηλούς…

Το παιχνίδι είναι αρκετά αμφίρροπο, οι δύο ομάδες μοιάζουν μέσα στο Κάουνας σχετικά ισοδύναμες, ιδίως με τη δύναμη της έδρας σημαντική για τη Ζαλγκίρις, για αυτό και θα πάμε στην επιλογή του να μην κερδίσει κανείς πάνω από έξι πόντους σε απόδοση 2,45 που βρίσκουμε στη Stoiximan, με την πεποίθηση ότι το παιχνίδι θα είναι ντέρμπι μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα…


5512.ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ (20:00, NOVASPORTS 5)

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει θεωρητικά ελπίδες ακόμη για την πρόκριση, όμως ουσιαστικά τα πράγματα είναι δύσκολα για τους Σέρβους, καθώς έχουν 13 νίκες και μπροστά τους πολλές ομάδες μέχρι και την 8η θέση.

Θα πρέπει να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις, μετά και τη νίκη της προηγούμενης εβδομάδας, κόντρα στη Μπασκόνια, εκεί όπου κέρδισαν με 74-63, με τον Νέντοβιτς να έχει 20 πόντους. Παρ’ όλα αυτά κατεβαίνει σήμερα στον αγώνα με τη Βαλένθια με αρκετά προβλήματα, αφού λόγω ίωσης στην ομάδα δεν έγινε ο αγώνας με την Μόρναρ Μπαρ για την Αδριατική Λίγκα, και οι περισσότεροι παίκτες ήταν άρρωστοι.

Όλοι σήμερα είναι εντάξει, όμως κάποιοι είναι κουρασμένοι, όπως είπε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή έτσι κι αλλιώς του Βιλντόζα, ο οποίος πέρα από την ίωση, είναι και τραυματίας από τον αγώνα με την Μπασκόνια και εκτός ρόστερ είναι ο Ντόμπριτς.

Ερυθρός Αστέρας – Βαλένθια στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Ισπανοί, από την άλλη πλευρά, έχουν ελπίδες για την πρόκριση στην οκτάδα, όμως θα πρέπει να κάνουν και αυτοί το «4 στα 4» και να περιμένουν ένα συνδυασμό αποτελεσμάτων στους υπόλοιπους αγώνες. Υστερούν στην ισοβαθμία με την Μπασκόνια, ενώ έχασαν την προηγούμενη εβδομάδα από τη Μονακό με 90-79, με κορυφαίους τους Τζόουνς και Ντούμπλιεβιτς.

Έχασε και στο πρωτάθλημα από τη Σαραγόσα με 86-75, δείχνοντας σημάδια κούρασης. Παραμένουν εκτός ομάδας οι μακροχρόνια απόντες Βαν Ρόσομ και Χιμένεθ, ενώ δεν θα παίξει και ο Πρέπελιτς. Επιστρέφουν οι Πραντίγια και Κάιλ Aλεξάντερ.

Ένα παιχνίδι ανοιχτό για προγνωστικά, έτσι όπως είναι οι δύο ομάδες, και με σχέση με τις ελπίδες που έχουν για πρόκριση στην επόμενη φάση. Γι‘ αυτό και θα επιλέξουμε την επιλογή να μη νικήσει κανείς παραπάνω από 6 πόντους σε απόδοση 2,70 που βρίσκουμε στη Stoiximan, θεωρώντας ότι η δύναμη της έδρας θα ισοσκελίσει την όποια ισπανική ανωτερότητα…


5514.ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (21:45, NOVASPORTS 4)

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Φενερμπαχτσέ σε ένα παιχνίδι που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι Ισπανοί θέλουν τη νίκη για να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας, εκεί όπου ισοβαθμούν με τον Ολυμπιακό, αν και μειονεκτούν μέχρι στιγμής, όντες 2οι, έχοντας στόχο να μη χάσουν μέχρι και το τέλος της κανονικής περιόδου για να διατηρήσουν έτσι το πλεονέκτημα έδρας.

Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισαν εύκολα μέσα στην Μπολόνια τη Βίρτους με 79-96 με εξαιρετικό τον Χεζόνια, ο οποίος είχε 26 πόντους με 8 στα 11 τρίποντα, και τον Γιαμπουσέλε να προσθέτει 24.

Στο πρωτάθλημα κέρδισαν επίσης εύκολα το παιχνίδι με την Φουενλαμπράδα με 78-102, με κορυφαίο τον Κοζέρ, που είχε 22 πόντους, παρόλα αυτά λείπουν και πάλι οι Γιουλ και Ουίλιαμς Γκος, ενώ λείπουν εδώ και καιρό οι Αλοσέν και Ράντολφ.

👉 Δείτε αναλυτικά τη Βαθμολογία & το Euroleague Πρόγραμμα

Ρεάλ Μαδρίτης – Φενερμπαχτσέ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Τούρκοι κέρδισαν την προηγούμενη εβδομάδα τη Ζαλγκίρις και πλέον φαίνεται πως θα είναι στα playoffs της Ευρωλίγκας, καθώς έφτασαν στις 18 νίκες. Θέλουν πάντως το κάτι παραπάνω, αφού έχουν πλεονέκτημα σε πιθανή ισοβαθμία και με τη Μονακό και με την Μπαρτσελόνα, όμως υστερούν δύο νίκες μέχρι στιγμής.

Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισαν 87-79 τους Λιθουανούς με κορυφαίο τον Νάιτζελ Χέιζ, ο οποίος είχε 19 πόντους, έχασαν όμως στο πρωτάθλημα, από την Τόφας, η οποία «καιγόταν» για τη νίκη με 94-89, παρά τους 32 πόντους και τα 10 ριμπάουντ του Μότλεϊ.

Αρκετά προβλήματα για τον Ιτούδη, ο οποίος όπως και στο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις, δεν θα έχει τους Γουίλμπεκιν, Πιέρ και Μπιρσέν στη διάθεσή του, ενώ προστέθηκε στη λίστα των απόντων και ο έμπειρος Μαχμούτογλου.

Θα πάμε με την νίκη της Ρεάλ στο παιχνίδι αυτό, καθώς η Φενέρ έχει και αρκετές απουσίες και η Ρεάλ δεν χάνει εύκολα στο σπίτι της, και θα συνδυάσουμε τον άσο μαζί με το over 166,5 σε απόδοση 2,62 που βρίσκουμε στη Stoiximan, με την πεποίθηση ότι ο αγώνας θα είναι ντέρμπι μέχρι τέλους και θα παιχτεί μπάσκετ υψηλού ρυθμού, όπως συνηθίζουν οι δύο ομάδες…


👉 Καθημερινά, όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για το παμε στοιχημα τις βρίσκεις στο Betarades.gr:

✍️ Προγνωστικά
📊 Αναλύσεις Αγώνων Πάμε Στοίχημα
⚽️ Στοίχημα ποδόσφαιρο
🏀 Στοίχημα μπάσκετ
🎾 Στοίχημα τένις
🎯 Προγνωστικά Value Bets
Κουπόνι ΟΠΑΠ
🥇 Καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα
🎁 Προσφορές* χωρίς κατάθεση

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.