*3η αγωνιστική της δεύτερης φάσης των ομίλων των προκριματικών του EURO 2023 που θα διεξαχθεί στη Μάλτα.

*Οι ομάδες παίζουν μεταξύ τους μία φορά, σε σύνολο τριών αγωνιστικών για κάθε όμιλο. Προκρίνεται μονάχα η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη. 

*Τα παιχνίδια του 5ου ομίλου διεξάγονται στην Ιρλανδία.

*Τα κριτήρια ισοβαθμίας: 1) Βαθμοί στα μεταξύ τους, 2) διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, 3) καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, 4) η διαφορά τερμάτων συνολικά στον όμιλο, 5) η καλύτερη επίθεση συνολικά στον όμιλο.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ U19

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 και αντίπαλο την Ελλάδα U19, για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Στο πρώτο μέρος καμία από τις δύο ομάδες δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες της και έμειναν στο μηδέν. Στο 50’ ο Γκάιντος σκόραρε για το 0-1, όμως στο 67’ ο Κούτσιας ισοφάρισε και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Η Σλοβακία δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά της εναντίον της Ελλάδας (1-1) και θα παίξει την πρόκρισή της στην τελευταία “στροφή” του ομίλου. Θέλει καλύτερη αποτέλεσμα από την Ελλάδα, διότι στην ισοβαθμία για την ώρα, υστερεί με 2 τέρματα λιγότερα. Στην πρεμιέρα, έκανε την έκπληξη, καθώς νίκησε την οικοδέσποινα Ιρλανδία με σκορ 1-2. 

Σλοβακία U19 Στατιστικά

*4/5 αναμετρήσεις έληξαν με under 2.5 γκολ

*3/5 παιχνίδια τελευταία έληξαν με No Goal

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΣΘΟΝΙΑ U19

Προηγούμενο ματς: Υπέστη ήττα με σκορ 1-0 από την Ιρλανδία U19, στο πλαίσιο των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Στο πρώτο ημίχρονο καμία ομάδα δεν εκμεταλλεύτηκε τις φάσεις της και έμειναν στο μηδέν. Στο 66’ ο Ζέφι σκόραρε με εκτέλεση πέναλτι και στο 85’ ο ΜακΜάνους αποβλήθηκε για την Ιρλανδία.

Η Εσθονία έχασε και στο δεύτερο παιχνίδι του γκρουπ, από την Ιρλανδία (1-0), έστω δύσκολα, με ένα τέρμα διαφορά, όμως μένει οριστικά εκτός διεκδίκησης της πρόκρισης. Στην πρώτη αγωνιστική, δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση στην Ελλάδα έχασε πολύ εύκολα με σκορ 0-3. Γενικά, δεν έχει παρουσιάσει κάτι το ιδιαίτερο στα τελευταία φιλικά παιχνίδια που έδωσε, πρέπει να βγάλει βελτίωση για να ελπίζει σε κάτι σε αυτή τη δεύτερη φάση των προκριματικών. 

Εσθονία U19 Στατιστικά

*5 σερί αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*4/5 παιχνίδια είχαν under 2.5 τέρματα

Σλοβακία U19 – Εσθονία U19 στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ