2η αγωνιστική

*Προκριματικά του Euro 2024 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας. Πενήντα τρεις ομάδες χωρίστηκαν σε δέκα ομίλους, την πρόκριση θα πάρουν οι δύο πρώτες αυτών. Η Γερμανία προκρίθηκε αυτόματα στα τελικά ως οικοδέσποινα και η Ρωσία αποκλείστηκε λόγω των εχθροπραξιών με την Ουκρανία.

*Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκαν και τα τέσσερα συνολικά παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Goal/Goal τα 3/4 συνολικά παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Δείτε τα Προγνωστικά Προκριματικά Euro 2024

ΕΛΒΕΤΙΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-5 επί της Λευκορωσίας, για τα προκριματικά του Euro 2024. Πήρε σαφές προβάδισμα τριών τερμάτων από το ημίχρονο με το χατ τρικ του Στέφεν (4′, 17′, 29′), για να βρει ακόμη δυο φορές δίχτυα στην πορεία με τους Τσάκα (62′) και Αμντούνι (65′).

“Άστραψε και βρόντηξε” η Ελβετία, στην πρεμιέρα της στα προκριματικά. Για την ακρίβεια, το περασμένο Σάββατο, η ομάδα του Μουράτ Γιακίν αντιμετώπισε τη Λευκορωσία σε ουδέτερο έδαφος, την οποία και συνέτριψε με 0-5. Δεν έπιασε το μέγιστο της απόδοσης της, έπαιξε όσο χρειάστηκε και κόντρα σε μια πιο αδύναμη ποιοτικά αντίπαλο, κατάφερε να φτάσει σε μια ευρεία και εντυπωσιακή νίκη. Είχε σε μεγάλα κέφια τον Στέφεν, που πέτυχε χατ τρικ στο μισάωρο και της έδωσε σαφές προβάδισμα.

“Παίξαμε επαγγελματικά ακόμη κι αν δεν αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερο κίνδυνο από τη Λευκορωσία. Είμαι χαρούμενος γιατί εστιάσαμε σε επιθέσεις από τις δυο πλευρές και αυτό μας βγήκε μέσα στον αγώνα. Όλοι οι παίκτες μου είχαν καλή απόδοση, ακόμη και οι αλλαγές”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο 48χρονος τεχνικός. Είναι το μεγάλο φαβορί για να τερματίσει στην κορυφή του έβδομου ομίλου, ενώ στα δυο επόμενα παιχνίδια της, τον ερχόμενο Ιούνιο, θα παίξει με Ανδόρα (16/06 εκτός) και Ρουμανία (19/06 εντός).

Εθνική Ελβετίας Ρόστερ

Τερματοφύλακες: Σόμερ (Μπάγερν Μονάχου), Όμλιν (Γκλάντμπαχ), Φρικ (Σερβέτ) – Αμυντικοί: Ροντρίγκες (Τορίνο), Ακάντζι (Μάντσεστερ Σίτι), Ελβέντι (Γκλάντμπαχ), Βίντμερ (Μάιντς), Λανγκ (Βασιλεία), Κομέρτ (Βαλένθια), Τσέσινγκερ (Γιουνγκ Μπόις), Σμιντ (Γκρασχόπερς) – Μέσοι: Τσάκα (Άρσεναλ), Φρόιλερ (Νότιγχαμ Φόρεστ), Ζακάρια (Τσέλσι), Σο (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Στέφεν (Λουγκάνο), Φερνάντες (Μάιντς), Ρίντερ (Γιουνγκ Μπόις) – Επιθετικοί: Βάργκας (Άουγκσμπουργκ), Φάσναχτ (Γιουνγκ Μπόις), Οκαφόρ (Σάλτσμπουργκ), Ίτεν (Γιουνγκ Μπόις), Αμντουνί (Βασιλεία)

Ελβετία Στατιστικά

*Over 4.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΙΣΡΑΗΛ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με το Κόσοβο, για τα προκριματικά του Euro 2024. Βρέθηκε πίσω στο 36ο λεπτό με το αυτογκόλ του Ντάσα, για να ισοφαρίσει στο 56′ με τον Πέρετζ.

Από την πλευρά του, το Ισραήλ δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του σε αυτά τα προκριματικά. Το περασμένο Σάββατο, η ομάδα του Αλόν Χαζάν υποδέχθηκε το Κόσοβο, κόντρα στο οποίο άφησε δυο βαθμούς, μετά και το μεταξύ τους 1-1. Αν και ήταν ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο, δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και το πλήρωσε κόντρα στη ροή, σε μια φάση που στάθηκε άτυχη, για να βρεθεί πίσω με αυτογκόλ.

Δεν πτοήθηκε και συνέχισε να πιέζει του φιλοξενούμενους και παρότι γλίτωσε από δεύτερο τέρμα, στο οποίο ακυρώθηκε από το VAR, εν τέλει έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές στη συνέχεια, καμία από τις δυο όμως δεν είχε την ευστοχία για το κάτι παραπάνω. “Φυσικά και είναι απογοητευτικό το ότι πήραμε μόλις ένα βαθμό στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας, αλλά αυτή η μάχη θα κρατήσει μέχρι τέλους με το Κόσοβο και τη Ρουμανία”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο κόουτς Χαζάν. Τον ερχόμενο Ιούνιο, θα παίξει με Λευκορωσία (16/06 εκτός) και Ανδόρα (19/06 εντός).

Εθνική Ισραήλ Ρόστερ

Τερματοφύλακες: Ντάνιελ Γκλάζερ (Χάποελ Μπερ Σεβά), Πέρετζ (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Γκεραφί (Άσντοντ) – Αμυντικοί: Ντάσα (Ντιναμό Μόσχας), Γκόλντμπεργκ (Μακάμπι Χάιφα), Λάιντνερ (Αούστρια Βιέννης), Αμπαΐντ (Χάποελ Μπερ Σεβά), Μιγκέλ Βίτορ (Χάποελ Μπερ Σεβά), Σλόμο (Μακάμπι Νετάνια), Γιέχεζκελ (Χάποελ Μπερ Σεβά), Γκρόπερ (Λουντογκόρετς) – Μέσοι: Νάτχο (Παρτιζάν), Ντορ Πέρετζ (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Γκλάζερ (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Λαβί (Γκάμπα Οσάκα), Χαζιζά (Μακάμπι Χάιφα), Κανιχόφσκι (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Γιαμπέρ (Μακάμπι Χάιφα), Γκλουκ (Σάλτσμπουργκ), Κναάν (Άσντοντ), Γκάντελμαν (Μακάμπι Νετάνια) – Επιθετικοί: Σόλομον (Φούλαμ), Βάισμαν (Γρανάδα), Αμπάντα (Σέλτικ), Μπαριμπό (Βόλφσμπεργκερ)

Ισραήλ Στατιστικά

*Goal/Goal τα εννέα τελευταία παιχνίδια του.

*Over 2.5 τα 8/9 τελευταία παιχνίδια του.

Ελβετία – Ισραήλ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ