*30η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: ΣΠΑΛ – Σουντιρόλ 1-1

*GG στα δύο τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Ιταλίας

ΣΟΥΝΤΙΡΟΛ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0 εκτός) με την Πάρμα.

Μπορεί η Πάρμα να… κατασκήνωσε έξω από τα καρέ της στο μεγαλύτερο διάστημα της μεταξύ τους αναμέτρησης, παρόλα αυτά η Σουντιρόλ έδειξε πόσο συμπαγής και πειθαρχημένη αμυντικά είναι αποσπώντας τον βαθμό της ισοπαλίας στο “Ennio Tardini” (0-0). Διατηρήθηκε αήττητη σε δέκα αγωνιστικές (6-4-0) και στο -5 από τη 2η θέση που οδηγεί απευθείας στη μεγάλη κατηγορία της Ιταλίας.

Εντός έδρας γνώρισε μόλις δύο ήττες σε 15 αγωνιστικές, στις υπόλοιπες σημείωσε πέντε νίκες και οχτώ ισοπαλίες (18-16 διαφορά γκολ). “Η αναμέτρηση με την ΣΠΑΛ είναι καθοριστική για να δώσουμε πάρουμε ώθηση για την τελική ευθεία”, είπε ο προπονητής Μπιζόλι. Εξέτισε κι επιστρέφει ο Μπελαρντινέλι, ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Νταβί.

ΣΟΥΝΤΙΡΟΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 13/15 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΠΑΛ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (1-0) από την Κοζέντσα. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Μπρεσιανίνι στο 65′.

Άμεσα στα αρνητικά αποτελέσματα επέστρεψε η ΣΠΑΛ, αφήνοντας πίσω την σπουδαία νίκη επί της Τσιταντέλα στο “Paolo Mazza” (2-1). Στάθηκε άτυχη στην έδρα της Κοζέντσα σημαδεύοντας δύο φορές τα αντίπαλα δοκάρια (σ.σ. ένα σε κάθε ημίχρονο), μετά το γκολ που δέχτηκε… κατεδαφίστηκε ψυχολογικά, μη καταφέρνοντας να αλλάξει τη ροή της αναμέτρησης.

Τρίτη ήττα σε τέσσερις αγωνιστικές για τους “μπιανκατζούρι”, έκτη στις οχτώ τελευταίες διάστημα στο οποίο σημείωσαν, επίσης, μία νίκη και μία ισοπαλία. “Η εμφάνιση της προηγούμενης εβδομάδας μας δίνει κίνητρο για τη συνέχεια”, είπε ο προπονητής Όντο. Ξανά εκτός αποστολής οι Ναϊνγκολάν, Βαλτζάνια και Βαρνιέ. Υπολογίζονται κανονικά Πράτι και Τσέλια.

ΣΠΑΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δεν σκόραρε στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

ΣΟΥΝΤΙΡΟΛ – ΣΠΑΛ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ