*37η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Σουίντον-Ρότσντεϊλ 3-0

*Η Ρότσντεϊλ έχει να χάσει εντός από την Σουίντον από το 2015! Από τότε την έχει υποδεχθεί πέντε φορές, έχοντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.

ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ

Προηγούμενο ματς: Η Ρότσντεϊλ έχασε 1-0 εκτός έδρας από την Γκρίμσμπι, με τέρμα που δέχθηκε από τον Λόιντ στο 68’ και αφού νωρίτερα είχε χάσει μία-δύο μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθεί.

Η Ρότσντεϊλ ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας από την Γκρίμσμπι, αλλά κέρδισε το πιο πρόσφατο παιχνίδι που έπαιξε στο γήπεδό της και μάλιστα απέναντι σε μία από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας! Και αξίζει να σημειωθεί πώς και οι τρεις νίκες που έχει πάρει στην έδρα της, έχουν έρθει απέναντι σε αντιπάλους που βρίσκονται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και διεκδικούν άνοδο!

Είναι πάντα ουραγός του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μείνει λίγο πίσω, στο -5 για την ακρίβεια, από μία θέση παραμονής, έχοντας και παιχνίδια περισσότερα.

Συνεχίζουν να απουσιάζουν οι μακροχρόνια τραυματίες Σλίκερ (TE), Γουάιτ (ΑΜ), Αντσχεντ (ΜΕ).

Ρότσντεϊλ Στατιστικά

*Εχει 11/12 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 12/21 G/G εντός έδρας, 11/18 στο πρωτάθλημα

*Εχει 13/21 αγώνες με 2-3 γκολ εντός έδρας, 12/18 στο πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Η Σουίντον έφερε 0-0 εκτός έδρας απέναντι στην Γουόλσολ, σε έναν αγώνα που δεν είχε πολλές ευκαιρίες, με την ίδια να απειλεί λίγο προς το τέλος της αναμέτρησης.

Η Σουίντον πήρε ένα βαθμό, φέρνοντας 0-0 στο γήπεδο της Γουόλσολ, δεύτερη ισοπαλία στους τρεις τελευταίους αγώνες που δεν κερδίζει. Πάντως μακριά από την έδρα της έχει δύο συνεχόμενες ισοπαλίες και δεν έχει νίκη στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Αλλά ανέβηκε στην 11η του βαθμολογικού πίνακα, οριακά στο πρώτο μισό του, πλησιάζοντας λίγο πιο κοντά, ούσα πλέον στο -6 από την έβδομη και τελευταία θέση που οδηγεί στα πλέι οφς για την άνοδο.

Και εκεί που δεν είχε απουσίες, προέκυψαν κάποιες μαζεμένες στην άμυνα με τους τραυματισμούς των Μπρόντι, Ιαντόλο, Μπρέναν, Μπλέικ-Τρέισι που θα λείψουν, με τους τρεις πρώτους να μην αναμένεται να αγωνιστούν ξανά φέτος!

Σουίντον Στατιστικά

*Εχει 7/8 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 10/18 G/G εκτός έδρας στο πρωτάθλημα

*Εχει 14/21 αγώνες με 2-3 γκολ εκτός έδρας, 12/18 στο πρωτάθλημα

*Εχει 12/21 under 2,5 εκτός έδρας, 11/18 στο πρωτάθλημα

Ρότσντεϊλ-Σουίντον στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ