*27η αγωνιστική 

*Στον Α’ γύρο: Nτόρτμουντ Β – Όλντενμπουργκ 1-3

VFB ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Στο ρελαντί γνώρισε εκτός έδρας ήττα από την φορμαρισμένη Όσναμπρικ με 2-0 την περασμένη αγωνιστική. Εξαιρετικά παθητική αλλά χωρίς να αποπνέει εμπιστοσύνη αμυντικά, δέχτηκε δύο γκολ (43′, 52′) και ουσιαστικά έγινε απειλητική μετά το 70′, όταν όλα είχαν κριθεί αναφορικά με τον νικητή της αναμέτρησης.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, φαντάζει ως το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό, αφού όχι μόνο υστερεί ποιοτικά σε σχέση με τις περισσότερες ομάδες της λίγκας, αλλά βρίσκεται και σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Μετράει πέντε σερί ήττες, βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ μέσα σε όλα τα άλλα έχει και την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 50 γκολ παθητικό. Πάντα εκτός με τραυματισμό οι Ρίχτερ, Μπάουμαν, Ένγκελ και Κίσιλ.

VFB Όλντενμπουργκ Στατιστικά

*Βρέθηκε να χάνει στα 4/5 τελευταία πρώτα ημίχρονα

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ Β

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε κατά κράτος από την Ντιναμό Δρέσδης με 1-3 εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Μόνοι οι φανέλες της κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο στα πρώτα δεκαεπτά λεπτά του αγώνα, αφού σε διάστημα έντεκα λεπτών (6′, 17′), κατάφερε να δεχτεί όλα τα γκολ του αγώνα! Στην συνέχεια, η αντίπαλος κλείστηκε και της άφησε την κατοχή, η αλήθεια είναι πως έγινε απειλητική, κατάφερε να μειώσει (54′), χωρίς όμως το κάτι παραπάνω.

Δεν μπόρεσε να «πατήσει» πάνω στην εντυπωσιακή της επικράτηση σε βάρος της Μανχάιμ και ακολούθησαν δύο προβληματικές εμφανίσεις και ισάριθμες ήττες. Έχει εμφανές θέμα στο σκοράρισμα, έχοντας την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με μόλις 23 γκολ ενεργητικό. Ο τεχνικός Τσίμερμαν δεν δείχνει να μπορεί να αλλάξει και πολλά πράγματα. Πάντα εκτός με τραυματισμό οι Μπουένο και Φρι.

Ντόρτμουντ Β Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

VFB ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ Β στην Betsson
Βetsson logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ