Πέφτει ο άσος της Βελέζ – Το ποντάρισμα στη Λα Λίγκα

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον περιλαμβάνει το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Δευτέρας, με τα παιχνίδια Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ να ξεχωρίζουν, ενώ δράση έχουμε σε Ιταλία και Ισπανία. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Από την Α’ Κατηγορία της Αργεντινής ξεκινάμε, καθώς υπάρχει πτώση στον αγώνα Βελέζ – Χιμνάσια. Ο άσος έχει πέσει αρκετά, μιας και από το 2.10 έχει φτάσει τώρα στο 1.73, μείωση 17,8%.

Στην Τουρκία για την αναμέτρηση Σαμσουνσπόρ – Ερζουρούμσπορ, όπου και εδώ υπάρχει πτώση στον άσο, ο οποίος άνοιξε στο 1.55 και πλέον έχει πέσει το 1.33.

Στην Πολωνία τώρα για το παιχνίδι Κρακοβία – Γκόρνικ Ζάμπρζε, όπου εδώ το διπλό βρίσκεται σε καθοδική πορεία. Συγκεκριμένα, από το 3.60 έχει αγγίξει το 3.10.

Τζίροι στοιχήματος

Στην αναμέτρηση Βιγιαρεάλ – Βαγιεκάνο πρώτα, όπου έχουν πονταριστεί μέχρι αυτή την ώρα 358.746€ και περίπου το 55% έχει τοποθετηθεί στον άσο.

Μεταφερόμαστε στο Κύπελλο Αγγλίας για το παιχνίδι Ντέρμπι – Γουέστ Χαμ που έχει για την ώρα μαζέψει ποσό 103.594 €. Σχεδόν 57% έχει στοιχηματιστεί στη νίκη των φιλοξενούμενων.

Στη Serie A τώρα για το ματς Ουντινέζε – Βερόνα με τζίρο 96.458 €. Το 51% περίπου έχει πονταριστεί στον άσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 14:20.