*14η αγωνιστική 

*Δεν έχουν συναντηθεί ποτέ ξανά στο παρελθόν, δεδομένου ότι πέρσι βρίσκονταν σε διαφορετικό όμιλο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β

Προηγούμενο ματς: Στο τελευταίο του επίσημο παιχνίδι πριν την διακοπή, γνώρισε απρόσμενη εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τον Ηρακλή Λάρισας. Πραγματοποίησε μία από τις χειρότερές του εμφανίσεις, δέχτηκε πολλές φάσεις στα καρέ του και δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα απειλητικός, μολονότι ήταν θεωρητικά ανώτερος σε ποιότητα. Δέχτηκε το γκολ στο 60′, εξακολουθούσε να δείχνει «υπνωτισμένος» και δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση μέχρι το φινάλε.

Η διακοπή του ενός μήνα ήταν μία καλή ευκαιρία για τον Σωτήρη Αντωνίου και τους παίκτες του να δουλέψουν πάνω στις αδυναμίες που έδειξε η ομάδα στα δώδεκα πρώτα παιχνίδια. Αυτές εντοπίζονται κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, αφού δείχνει να μην μπορεί να κρατήσει εύκολα το μηδέν, επιτρέποντας πολλά σουτ από τους αντιπάλους. Μολονότι ξεκίνησε δυναμικά, στην συνέχεια έβγαλε αστάθεια στα αποτελέσματά του, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα.

Συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή ο πολύτιμος φορ Μπιλάλ, που εν τέλει δεν ταξίδεψε στο Κόπα Άφρικα Κ20 με την Αίγυπτο. Μοναδική απουσία αυτή του χαφ Τερεζίου, που βρίσκεται στα πιτς.

Παναθηναϊκός Β Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με N/G

*4/6 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με Under 2,5

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΟΚ Β

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τον Πανσερραϊκό με 0-1 στο τελευταίο του επίσημο παιχνίδι πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος. Δέχτηκε μεγάλη πίεση από την αρχή ως το τέλος και έδειξε πως είναι μια ομάδα που εξαρτάται πολύ από την ψυχολογία της. Κόντεψε να δεχτεί το γκολ στο 66′ αλλά στάθηκε τυχερός, κάτι ανάλογο δεν συνέβη στο 90+2′ όταν σε μια φάση διαρκείας, ο Παντεκίδης διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Πιθανώς να είναι και από τις λίγες ομάδες που την ευνόησε η διακοπή, αφού από την στιγμή που ηττήθηκε με 0-1 από τον Αλμωπό Αριδαίας, δεν σήκωσε κεφάλι και γνώρισε άλλες δύο διαδοχικές με το ίδιο σκορ. Το θέμα για το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία ήταν πως τα αποτελέσματα αυτά συνοδεύτηκαν και από κακές εμφανίσεις. Φυσικό και επόμενο να υποχωρήσει στην βαθμολογία και από εκεί που ήταν πρώτος, έπεσε τέταρτος στο -9 από την κορυφή.

Σημαντικές απουσίες για τον Ουρουγουανό τεχνικό, που δεν υπολογίζει στον ταλαντούχο φορ Τζίμα, που συμπεριλαμβάνεται τακτικά το τελευταίο διάστημα στην αποστολή της πρώτης ομάδας. Σε αυτήν έχει επιστρέψει και ο στόπερ Μιχαηλίδης.

ΠΑΟΚ Β Στατιστικά

*Δεν έχει σκοράρει στα 4/6 τελευταία παιχνίδια του

*Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του έληξαν με 0-1 γκολ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β – ΠΑΟΚ Β στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ