22η αγωνιστική

*Μετρούν 4/4 επίσημες αναμετρήσεις με over 2.5 γκολ μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Η Άντερλεχτ δεν έχει υποστεί ήττα από τη Σερένγκ στα πρόσφατα 4 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

*Α’ Γύρος: Άντερλεχτ – Σερένγκ 3-1

ΣΕΡΕΝΓΚ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-2 από την Κόρτραϊκ, για το πρωτάθλημα. Μόλις στο 9’ ο Αβενάτι έκανε το 1-0 και στο 18’ ο Βάγκνερ Ντίας ισοφάρισε με εκτέλεση πέναλτι. Στο 23’ ο Μεσαουντί σκόραρε για το 2-1 του ημιχρόνου. Στο 54’ αποβλήθηκε ο Μπόου για τη Σερένγκ, όμως ο Βάγκνερ ισοφάρισε στο 60’ σε 2-2. Στο 63’ ο Σελεμανί σκόραρε και έδωσε τη νίκη στην Κόρτραϊκ.

Η Σερένγκ έδειξε το μαχητικό της πρόσωπο στην έδρα της Κόρτραϊκ (3-2), όμως έχασε και παραμένει σε δύσκολη θέση στην κατάταξη. Παρότι έμεινε με δέκα παίκτες πήρε προβάδισμα με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βάγκνερ Ντίας, όμως “λύγισε” εξαιτίας των προβλημάτων που εμφανίζει αμυντικά. Μόλις μία νίκη και μία ισοπαλία στα πρόσφατα πέντε ματς, τη διατηρούν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στο ντέρμπι της πόλης απέναντι στη Σταντάρ απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1-1, εντός έδρας ενώ νωρίτερα, πανηγύρισε μια σπουδαία επιτυχία καθώς πέρασε από την έδρα της Οστάνδης με 1-2, πραγματοποιώντας ανατροπή στο σκορ. Όσον αφορά την αποστολή, συμπλήρωσε κάρτες ο Σαμπού, παραμένον εκτός επίσης, ο φορ Μάριους Μουαντιλμάντζι καθώς και οι Μπα, Κιλοτά, Γκαλιέ. 

Σερένγκ Στατιστικά

*7/10 αναμετρήσεις έληξαν με over 2.5

*7/10 παιχνίδια τελευταία είχαν goal/goal

*Δέχεται γκολ σε 11 σερί ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-3 από τη Ζούλτε Βάρεχεμ, για το πρωτάθλημα. Μόλις στο 11’ ο Γκανό σκόραρε για το 0-1, όμως στο 35’ και στο 36’ ο Ραμάν έκανε το 2-1 του ημιχρόνου για τους γηπεδούχους. Στο 62’ ο Ντουρ ισοφάρισε εκ νέου σε 2-2 και στο 75’ ο Φαντέρα έκανε την ανατροπή για τη Ζούλτε Βάρεχεμ. Στο 82’ ο Ντρέιερ είχε σουτ στο δοκάρι για την Άντερλεχτ. 

H Άντερλεχτ παραμένει σε κρίση, αγνωστικά και όχι μόνο. Το κλίμα δεν είναι καλό στην ομάδα, έρχεται από την ήττα-σοκ εντός έδρας με αντίπαλο τη Ζούλτε Βάρεχεμ (2-3), παρά το γεγονός ότι αντέδρασε μετά το γρήγορο 0-1 και προηγούνταν στο ημίχρονο. Δύο μοιραία λάθη από Ντεμπαστ στο πρώτο γκολ και Μουρίγιο στο τρίτο, συν ένα αμφισβητούμενο κοντρόλ του Ντουρ στο δεύτερο, κόστισαν την ήττα και έφεραν μεγαλύτερη γκρίνια και προβληματισμό. Μόλις μία νίκη και μία ισοπαλία για τους “Μωβ” στα τελευταία πέντε παιχνίδια στο πρωτάθλημα, τη βρίσκουν στη 12η θέση, μόλις πέντε βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Αναμενεται να αποχωρήσει ο Φάμπιο Σίλβα με πιθανότερο προορισμό την Αϊντχόφεν. Εκτός ομάδας και ο στόπερ Χουντ. Τραυματίες οι Ντελκρουά, Κάνα, Ρεφαέλοφ, Εσπόζιτο, Ντορανβίλ.

Άντερλεχτ Στατιστικά

*5/10 παιχνίδια τελευταία είχαν goal/goal

*4/6 αναμετρήσεις έληξαν με under 2.5

*Σκοράρει σε 7/10 παιχνίδια εκτός έδρας

Σερένγκ – Άντερλεχτ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ