Μεταβολές στη Ρουμανία, ο τζίρος στην Ισπανία

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Λιγοστοί οι αγώνες στο κουπόνι της Τετάρτης (07/12), το ενδιαφέρον στρέφεται κατά κύριο λόγο σε Πορτογαλία, Ισπανία και Ιταλία. Πάμε να δούμε ποιες είναι οι κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις αλλά και πως διαμορφώνονται μέχρι στιγμής οι τζίροι στοιχήματος!

Στο Κύπελλο Ρουμανίας, σημαντική πτώση παρουσιάζει ο άσσος στην αναμέτρηση Χερμανστάντ – Τσίντια. Πιο συγκεκριμένα, η νίκη των γηπεδούχων παιζόταν στο 2.15 και τώρα την βρίσκει κανείς στο 1.78.

Για την ίδια διοργάνωση, υποχωρεί ο άσσος στον αγώνα Αλεξάντρια – Ντουμπραβίτα και από το 3.00 προσφέρεται πλέον στο 2.45. Σημαντική η πτώση στο διπλό στο παιχνίδι Άργκες – Κραϊόβα, επίσης για το Κύπελλο Ρουμανίας, από το 2.00 έχει υποχωρήσει στο 1.75.

🎁 Προσφορά* Παγκοσμίου επιπέδου ➡️ ΔΩΡΕΑΝ – ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις | 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Στο ανταλλακτήριο το παιχνίδι με τον μεγαλύτερο τζίρο είναι το Τενερίφη – Αλαβές για την Β’ Ισπανίας. Περίπου 38.000€ έχουν πονταριστεί μέχρι στιγμής, με το 40% να πηγαίνει στους γηπεδούχους, το 34% στην ισοπαλία και το 26% στο διπλό.

Ακολουθεί η αναμέτρηση Ουέσκα – Ανδόρα, επίσης για τη Β’ Ισπανίας, με την κατάσταση εκεί να είναι αρκετά ισορροπημένη. Πιο συγκεκριμένα, η Ουέσκα παίρνει το 31.60% του πονταρίσματος, η Ανδόρα το 34.08% και η ισοπαλία το 34.32%. Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος.

*Τα δεδομένα που αναφέρονται παραπάνω ίσχυαν στις 14:00.