*10η αγωνιστική

*Και οι οχτώ αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες έλαβαν χώρα στη 2. Μπουντεσλίγκα, σε όλες υπήρξε νικήτρια (πέντε Ντάρμσταντ, τρεις Πάντερμπορν).

*NG στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (2-1) από την Γκρόιτερ Φιρτ. Στο 42′ ο Μιχάλσκι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, απάντησε ο Σρμπένι επτά λεπτά αργότερα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Χργκότα στο 73′.

Έξι αγωνιστικές κράτησε το αήττητο σερί της Πάντερμπορν (6-1-0), πριν την διακοπή για τις Εθνικές ομάδες επέστρεψε με άδεια χέρια από την έδρα της Γκρόιτερ Φιρτ παραμένοντας στους 19 βαθμούς και το -2 από το πρωτοπόρο Αμβούργο. Είχε μία άσκοπη κατοχή μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, έγινε πιο επιθετική στο δεύτερο μη καταφέρνοντας, ωστόσο, να αποφύγει το αρνητικό αποτέλεσμα.

Μέχρι το καλοκαίρι του 2025 ανανέωσε τη συνεργασία του με την Πάντερμπορν ο Λούκας Κβάσνιοκ. “Η Ντάρμσταντ αποτελεί σκληρό καρύδι, η τακτική θα παίξει σημαντικό ρόλο στη μεταξύ μας αναμέτρηση”, ανέφερε ο 41χρονος Πολωνός.

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Κράτησε το μηδέν στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (2-0) της Νυρεμβέργης. Τα γκολ πέτυχαν Κέμπε (8′) και Τιτζ (27′).

Έναν βαθμό πίσω από τη σημερινή αντίπαλό της βρίσκεται η Ντάρμσταντ, η οποία παραμένει αήττητη σε οχτώ αγωνιστικές (πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες). Πριν από δύο βδομάδες πέταξε στο καναβάτσο τη Νυρεμβέργη στο “Merck-Stadion am Böllenfalltor”.

Πήρε τον δεύτερο ρόλο στην αναμέτρηση κι έκανε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν ούτε ένα σουτ στην εστία. Στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις με την Πάντερμπορν τα “κρίνα” πανηγύρισαν ισάριθμες νίκες. “Αναλύσαμε πολλά πράγματα στη διάρκεια της διακοπής, περιμένουμε μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση”, είπε ο προπονητής Λίμπερκνεχτ.

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 4/6τελευταία παιχνίδια της.

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ – ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ