Euroleague: Η μέρα των γηπεδούχων

Lida_Betarades
Λήδα Χούκλη
Ανανεώθηκε:
Ευρωλίγκα

5433. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ – ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (21:00, NOVASPORTS PRIME)

Ένας φοβερός και τρομερός Παναθηνϊκός μας διέψευσε πανηγυρικά κερδίζοντας την πρωταθλήτρια Ευρώπης με 95-69. Ασύλληπτο μπάσκετ από τους παίκτες του Πρίφτη έκαναν φύλλο και φτερό την ομάδα του Αταμάν. Ο Μέικον έκανε εμφάνιση καριέρας με 34 πόντους βρίσκοντας στόχο πίσω από τη γραμμή του τριπόντου εννέα φορές. Ο εξάστερος καλείται να χτίσει πάνω σε αυτή τη νίκη και του δίνεται η ευκαιρία με μία ακόμη εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα μεν σε μία καλή ομάδα αλλά που δεν είναι δα και το μεγαθήριο. Δεν υπάρχει ουσιαστικά κάποια απουσία.

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Βιλερμπάν στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Βιλερμπάν έχασε στον πόντο στο Μιλάνο πριν μία εβδομάδα. Αυτό δεν ήταν τυχαίο. Η γαλλική ομάδα είναι εξαιρετική φέτος. Έτσι λοιπόν μετά τη νίκη επί της Εφές που κάποιος θα μπορούσε να πει ότι είναι και εντελώς εκτός φόρμας, ήρθε και η επικράτηση εντός έδρας με 70-68 επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με μία άμυνα για σεμινάριο και με νοοτροπία νικητή που πρώτη φορά βλέπουμε σε αυτήν την ομάδα. Σίγουρα πλέον δικαιούται ακόμη και να ελπίζει σε πλέι οφ αν συνεχίσει έτσι.

Παράξενο ματς για στοίχημα. Η φανέλα και το ειδικό βάρος λέει Παναθηναϊκός. Η Βιλερμπάν όμως παίζει καλύτερο μπάσκετ αυτή τη στιγμή και με μεγαλύτερη συνέπεια και σταθερότητα. Θα προτιμήσουμε να απέχουμε, αφού το χάντικαπ στους 3.5 πόντους δεν μας αρέσει. Αν ήταν στους 6.5 και πάνω θα παίζαμε διπλό.

Δείτε τα Προγνωστικά Euroleague


5408. ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (19:00, ΝΟVASPORTS 5)

Την καλύτερη της εμφάνιση στην Ευρωλίγκα μέχρι σήμερα έκανε η Ούνικς Καζάν. Κέρδισε εντός έδρας με 83-69 την Μπασκόνια και πήρε τη δεύτερη νίκη της στην Ευρωλίγκα. Δεν είναι όμως καλή ομάδα στο παρκέ. Περιμέναμε περισσότερα από τον κόουτς Περάσοβιτς και με το συγκεκριμένο υλικό στα χέρια του. Κόντρα στους Βάσκους ο συνήθης ύποπτος Λορέντζο Μπράουν βρήκε συμπαράσταση από τον βετεράνο Βοροντσέβιτς (έκαστος από 14 πόντους). Στους 11 ο Μπράντλεϊ ήταν ο τρίτος και τελευταίος διψήφιος, ενώ πολύ χαμηλά έμεινε ο Χεζόνια.

Ούνικς Καζάν – Ρεάλ Μαδρίτης στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρεάλ πήρε μία σημαντική νίκη στην έδρα της Ζενίτ με 75-68. Η ομάδα του Λάσο εκτός από τους σταθερά απόντες Τόμπκινς και Ράντολφ είχε εκτός και τον αρχηγό Γιουλ, αλλά και τον Ουίλιαμς-Γκος, αλλά αυτό δεν την πτόησε να περάσει από μία πολύ δύσκολη έδρα. Στους 15 ο Ερτέλ ήταν πρώτος σκόρερ, ενώ ο πύρτος Ταβάρες είχε 14. Ο Κοζέρ με 12 και ο Γιαμπουσελέ με 11 ήταν οι επόμενοι διψήφιοι στους πόντους. Επιστρέφει σήμερα ο Γιουλ, οι υπόλοιποι τρεις προαναφερθέντες είναι εκτός.

Δεν θα ασχοληθούμε στοιχηματικά ούτε με αυτό το παιχνίδι. Το διπλό είναι η λογική επιλογή, αλλά η Ούνικς κάποια στιγμή θα χτυπήσει κι ένα ματς κόντρα σε μεγάλο αντίπαλο. Καλύτερα να μείνουμε μακριά.


5418. ΖΕΝΙΤ ΑΓ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (20:00, NOVASPORTS 2)

Μετά τη βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα με 84-58, η Ζενίτ έχασε και από τη Ρεάλ εντός έδρας με 75-68. Μπήκε νωθρά, κάλυψε τη διαφορά στο δεύτερο δεκάλεπτο, αλλά τελικά υπέκυψε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μπίλι Μπαρόν ήταν πρώτος σκόρερ με 14 πόντους, ενώ ο Τζόρνταν Λόιντ σταμάτησε στους 11. Διψήφιος και ο Πονίτκα με 10. Τα βαριά χαρτιά της λοιπόν δυσκολεύτηκαν αρκετά από την άμυνα της βασίλισσας. Λίγο έπαιξε ο Φράνκαμπ, μόλις 11 λεπτά, αφού μάλλον άρχισαν πάλι τα προβλήματά του με τραυματισμούς. Ο Νάπιερ ακόμη δεν έχει παίξει και τον περιμένουν πως και πως ο Πασκουάλ και το επιτελείο του.

Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης – Μπασκόνια στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εύκολα έχασε στο Καζάν από την Μπασκόνια κάνοντας μία από τις πλέον άσχημες εμφανίσεις της στη διοργάνωση. Η ομάδα του Ιβάνοβιτς δεν είχε απαντήσεις στην άμυνα, αλλά το μεγάλο της πρόβλημα εστιάστηκε στην επίθεση, όπου ήταν πολύ άστοχη. Η αστοχία που είχε στα τρίποντα έκανε τους πάντες να θυμηθούν ξανά ότι λείπει από το ρόστερ ο τραυματίας Πίτερς που ήρθε γι αυτόν τον λόγο από τη Μόσχα, αλλά είναι τραυματίας από την αρχή της χρονιάς. Κομβική η απουσία του Γκιεντράιτις και σήμερα.

Η Ζενίτ μπορεί να μην είναι σαν την περσινή ομάδα, αφού ο Νάπιερ ακόμη δεν έχει μπει στο ρόστερ (αντικαταστάτης του εξαιρετικού Πάνγκος) αλλά είναι ισχυρή ομάδα και έχει ήδη κάνει τρεις νίκες. Η Μπασκόνια χωρίς τον Γκιεντράιτις έχει σοβαρό πρόβλημα κι αυτό φάνηκε και στο Καζάν. Πάμε λοιπόν με τον άσσο στο χάντικαπ με όριο τους 6.5 πόντους για τη Ζενίτ και απόδοση στο 1.90 από τη Winmasters.


5431. ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ (20:30, NOVASPORTS 4)

Ποιος θα το έλεγε ότι η Εφές θα έχει τέλος Οκτώβρη μόνο μία νίκη στην Ευρωλίγκα; Ουδείς. Η ομάδα του Αταμάν μοιάζει άδεια ψυχολογικά, δίχως ενέργεια και διάθεση να παίξει μπάσκετ. Σαν να κατέκτησε πέρσι την Ευρωλίγκα και εκεί να τελείωσαν όλα. Διασυρμός στο ΟΑΚΑ από τον φετινό Παναθηναϊκό με 95-69. Επέστρεψε για λίγο ο Σιμόν που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, δεν έπαιξε όμως ο Μίτσιτς, δίχως επίσημη αιτιολόγηση. Άντερσον και Μπαλμπάι παραμένουν εκτός, εξαιρετικά αμφίβολος ο Ντάνστον, αλλά το πρόβλημα δεν είναι οι απουσίες στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Αναντολού Εφές – Ζαλγκίρις Κάουνας στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε έξι ματς η Ζαλγκίρις δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει νίκη. Έχασε εύκολα από τη Μακάμπι με 76-62 δίχως να φανεί ανταγωνιστική, ενώ δεν βρήκε ποτέ κάποιο ρυθμό στην επίθεση. Μόνος διασωθέντας ο Μιλάκνις με 17 πόντους, ενώ ο Νέμπο είχε 10 και 9 ριμπάουντ. Πέραν τούτου τίποτα αξιοσημείωτο. Το είχαμε γράψε και όταν έφυγε ο αξιόλογος κόουτς Σίλερ ότι ο Αυστριακός δεν ήταν το πρόβλημα. Ο Ζντοβτς προσπαθεί να γυρίσει την κατάσταση αλλά δεν δείχνει να τα καταφέρνει. Ο Λοβέρν παραμένει εκτός και είναι τεράστια απουσία κάτω από το καλάθι.

Δεν θέλουμε να μπλεχτούμε με ματς της Εφές μέχρι να δούμε κάτι διαφορετικό. Τόσο απλά, διότι αυτή η ομάδα μπορεί πλέον να σε εκθέσει στοιχηματικά με οποιονδήποτε τρόπο.


5432. ΜΟΝΑΚΟ – ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (21:00, NOVASPORTS 6)

Σημαντική νίκη για τη Μονακό εντός έδρας επί του Ερυθρού Αστέρα και η πρωτάρα στην Ευρωλίγκα τα πηγαίνει μία χαρά. Κέρδισε λοιπόν με 70-62 τους Σέρβους με σούπερ άμυνα στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου και δέχτηκε μόλις 9 πόντους. Ο Ντιαλό είχε 19 πόντους και 7 ριμπάουντς, ενώ ο Μοτεγιούνας πρόσθεσε 14 με 8 ριμπάουντ. Στους 12 ο Άντουσιτς, χαμηλά έμεινε ο Τζέιμς στους 8 και μέχρι στιγμής ο Μίτροβιτς έχει καταφέρει να τον βάλει κάτω από το σύνολο. Εκτός ο Βέστερμαν λόγω τραυματισμού και η απουσία του είναι αξιοσημείωτη. Ο Τζέιμς συναντά τον Ιτούδη ως αντίπαλο και αυτό θα έχει ενδιαφέρον.

Μονακό – ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχασε στη Γαλλία από τη Βιλερμπάν με 70-68 και δείχνει ότι η πρωταθλήτρια Γαλλίας την δυσκολεύει πλέον παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια. Ο Ιτούδης είχε βέβαια αρκετές απουσίες, αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία. Κόλλησε στην άμυνα των αντιπάλων της η ΤΣΣΚΑ και αυτό την πόνεσε αρκετά. Στους 16 ο Χάκετ βγήκε μπροστά επιθετικά, αλλά από εκεί και πέρα μόνο ο Φόιγκτμαν ήταν διψήφιος. Ο Φαρίντ δείχνει ότι δεν έχει προσαρμοστεί ακόμη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και δεν έχει αντικαταστήσει επαξίως τον απόντα Μιλουτίνοφ. Ξανά εκτός και οι Σενγκέλια, Γκριγκόνις

Πάμε με τον άσσο στο χάντικαπ στο 1.90 από την bwin. Η Μονακό έχει 4.5 πόντους στο πλευρό της. Ο Τζέιμς έχει έξτρα κίνητρο, αλλά ο Μίτροβιτς φαίνεται να τον ελέγχει προς το παρόν. Η ΤΣΣΚΑ από τη μεριά της αν δεν προσαρμοστεί ο Φαρίντ θα έχει μεγάλο θέμα μέχρι να γυρίσει ο Μιλουτίνοφ, ειδικά από τη στιγμή που λείπει και ο Σενγκέλια. Τη δυσκολεύει πάρα πολύ την «αρκούδα» η ταυτόχρονη απουσία και των δύο. Θα αντέξουν οι Μονεγάσκοι στο χάντικαπ, δεν αποκλείεται να πάρουν και τη νίκη.