Πήραν ποντάρισμα τα διπλά στη Β’ Ολλανδίας!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Ορεκτικό το κουπόνι της Παρασκευής (22/01) για το συναρπαστικό Σαββατοκύριακο που ακολουθεί με την αυλαία να ανοίγει σε Bundesliga, La Liga, Serie A και Ligue 1. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Στο σημερινό πρόγραμμα δεν εντοπίζουμε τις μεγάλες μεταπτώσεις των προηγούμενων ημερών και παραδόξως, η μεγαλύτερη αλλαγή εντοπίζεται σε ένα “Χ”. Συγκεκριμένα, στον αγώνα ΤσόρλιΓουλβς για το FA Cup, η ισοπαλία έπεσε από το 10.00 στο 7.00 με τις αποδόσεις στις νίκες των δύο ομάδων να αυξομειώνονται ελαφρώς.

Έπειτα συναντούμε αξιοσημείωτη πτώση στον αγώνα ΜάαστριχτΧέλμοντ για τη 2η κατηγορία της Ολλανδίας. Εδώ, οι αποδόσεις άνοιξαν σε απόλυτη ισορροπία, αλλά πλέον το διπλό από το 2.50 προσφέρεται στο 1.90!

Από την ίδια κατηγορία έρχεται και η επόμενη αλλαγή απόδοσης. Στον αγώνα ΚαμπούρΓιονγκ Αϊντχόφεν υπάρχει ξεκάθαρο αουτσάιντερ και αυτό είναι οι φιλοξενούμενοι, η απόδοση των οποίων όμως έχει πέσει από το αρχικό 11.00 στο 9.00.

Μικρότερη είναι η πτώση σε ένα ακόμη διπλό, αυτή τη φορά στην Τσεχία. Στον αγώνα ΜπρνοΛίμπερετς οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν ως οριακό φαβορί του 2.40, αλλά πλέον είναι ξεκάθαρο στο 2.00.

Τζίροι στοιχήματος

Στο κομμάτι των τζίρων, το κορυφαίο παιχνίδι της Παρασκευής είναι μάλλον αναμενόμενα η ματσάρα στο Μπορούσια Παρκ ανάμεσα στην Γκλάντμπαχ και την Ντόρτμουντ για την Μπουντεσλίγκα. Η κορυφαία γερμανική μάχη λοιπόν έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 180,000€ πονταρίσματα, εκ των οποίων το 45% έχει πάει στο διπλό.

Ακολουθεί σε τζίρο το παιχνίδι ΛεβάντεΒαγιαδολίδ για την Πριμέρα Ντιβιζιόν με πάνω από 170,000€. Εδώ, το 48% των πονταρισμάτων έχει πάει στον άσο της Λεβάντε.

#3 παιχνίδι της ημέρας το Παρί Σεν ΖερμένΜονπελιέ με πάνω από 115,000€ τζίρο. Όπως είναι λογικό, στο συγκεκριμένο παιχνίδι η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών (84%) έχει ποντάρει στους γηπεδούχους που είναι και το τεράστιο φαβορί.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα