+24

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 28 / 06 / 2022

Τρόποι για μεγαλύτερη διασκέδαση στα «live παιχνίδια»!

live παιχνίδια Mega

Υπάρχει μια συγκεκριμένη δυαδικότητα στα «live παιχνίδια» που είναι γνωστή σε κάθε έμπειρο παίκτη – είναι, ίσως, το απλούστερο παιχνίδι τύχης που μπορείτε να βρείτε και, ταυτόχρονα, το παιχνίδι όπου μπορείτε (όσο απίστευτο μπορεί να σας φανεί) να κάνετε ένα λάθος που θα επηρεάσει αρνητικά ολόκληρο το πλάνο σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό με τα προοδευτικά «live παιχνίδια», όπου ο χρόνος είναι εξαιρετικά σημαντικός και τα συνεχόμενα πατήματα είναι μέρος της στρατηγικής που θα σας οδηγήσει στον τελικό στόχο.

Η εφαρμογή μιας συγκεκριμένης στρατηγικής δεν είναι σημαντική μόνο με τα προοδευτικά «live παιχνίδια», αλλά μπορεί να βοηθήσει πολύ ακόμα και με τα κανονικά, όπου τα συνεχόμενα πατήματα δεν είναι τόσο σημαντικά. Στο παρακάτω άρθρο θα αναλύσουμε τα πράγματα που πρέπει να προσέξετε όταν αναπτύσσετε μία στρατηγική στα «live παιχνίδια».

Η αξία του μηχανήματος παίζει σημαντικό ρόλο

Δώστε προσοχή στην αξία του μηχανήματος – αυτά που δέχονται υψηλότερα πονταρίσματα, μπορούν να καλύτερη επίδραση στο τελικό ισοζύγιο. Στην αντίθετη περίπτωση, ωστόσο, υπάρχει πολύ μικρότερο ποσοστό ρίσκου. Οι παίκτες που έχουν ένα συγκεκριμένο μπάτζετ θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα στα πρώτα, γι’ αυτό κάνοντας πρώτα έναν έλεγχο μπορούν να προστατευτούν από σημαντικές απώλειες ή, τουλάχιστον, θα έχουν μία γενική ιδέα για το τι μπορούν να περιμένουν όσον αφορά το τελικό «ταμείο».

Μην ξεκινάτε με τα μέγιστα πονταρίσματα, πριν δώσετε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να δοκιμάσετε το μηχάνημα και να δείτε πώς «τρέχει», ποιοί είναι οι συνδυασμοί κτλ. Η καλύτερη στρατηγική που μπορείτε να ακολουθήσετε είναι πάντα να ξεκινάτε με το ελάχιστο ποντάρισμα ή να ακόμη καλύτερα, πρώτα με το παιχνίδι επίδειξης, αν υπάρχει διαθέσιμο. Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε το κεφάλαιό σας υπό έλεγχο και θα δώσετε στον εαυτό σας περιθώριο μέχρι να αποφασίσετε εάν το μηχάνημα ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Το αντίθετο του παραπάνω κανόνα είναι να μην ποντάρετε σε High Roller live games με ελάχιστα credits. Αυτά τα μηχανήματα έχουν σχεδιαστεί για να… προχωράει το παιχνίδι μόνο εάν υποβληθούν μέγιστα πονταρίσματα. Αφιερώνοντας χρόνο στα συγκεκριμένα μηχανήματα με οτιδήποτε μικρότερο από τον μέγιστο αριθμό credits θα μειώσετε σημαντικά τις πιθανότητες, ως εκ τούτου:

Ρυθμίστε το επίπεδο στοιχημάτων σας στα «live παιχνίδια» που σας ενδιαφέρουν. Δεν υπάρχει λόγος να αρχίσετε με χαμηλό ποντάρισμα σε ένα μηχάνημα που έχει προοδευτικά τζάκποτ. Όπως αναφέραμε ήδη, αυτά έχουν ρυθμιστεί για να “τρέχουν” καλά, μόνο αν στοιχηματίζονται μέγιστα credits. Σε διαφορετική περίπτωση απλά θα μειώνετε δραματικά τις πιθανότητες.

Μείνετε πιστοί στο μπάτζετ σας

Μην επιλέγετε το παιχνίδι που θα επιβαρύνει υπερβολικά τον προϋπολογισμό σας. Τα προοδευτικά «live παιχνίδια» καταναλώνουν χρόνο και credits και απαιτούν μεγάλα πονταρίσματα. Αν ο προϋπολογισμός σας βρίσκεται σε μέτρια επίπεδα, ίσως είναι καλύτερο να ξεκινήσετε με μηχανήματα που έχουν χαμηλή μεταβλητότητα και να προχωρήσετε προς τα επάνω.

Επιλέξτε τα παιχνίδια που είναι κατάλληλα στις δικές σας προτιμήσεις. Δεν έχει νόημα να ποντάρετε σε κάποιο το οποίο βρίσκετε μη ενδιαφέρον ή που δεν σας προφέρει συγκινήσεις, απλώς και μόνο επειδή αισθάνεστε ότι είναι «ασφαλές». Πρώτα από όλα τα «live παιχνίδια» πρέπει να είναι διασκεδαστικά. Αυτά που έχουν ένα θέμα που εσείς προσωπικά βρίσκετε ελκυστικό θα σας προσφέρουν και μεγαλύτερη διασκέδαση.

Αποφύγετε την επιλογή Gamble

Μην χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Gamble, ειδικά εάν παίζετε προοδευτικά «live παιχνίδια» όπου τα υψηλά στοιχήματα είναι κρίσιμα για την επιτυχή έκβαση αυτών. Μπορεί να δελεαστείτε με τον διπλασιασμό, ωστόσο η ζημιά που πιθανόν να υποστείτε μπορεί να είναι ανεπανόρθωτη. Αποφύγετε αυστηρά τα απερίσκεπτα πονταρίσματα.

Ρωτήστε την άποψη των άλλων παικτών για το εκάστοτε μηχάνημα και πώς περιγράφουν τη δική τους εμπειρία σε αυτό. Το ιστορικό και οι εσωτερικές συμβουλές αυτού μπορούν να σας δώσουν όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε. Οι συμβουλές μέσα από το χώρο του online gaming θα σας γλυτώσουν πολύτιμο χρόνο και θα σας δώσουν μια γεύση για το τι μπορείτε να περιμένετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να καθορίσετε το μπάτζετ σας και την επιλογή παιχνιδιού.

Οι «κυνηγοί» των προοδευτικών τζακποτ στα «live παιχνίδια» μπορούν να επωφεληθούν σημαντικά από τις κριτικές άλλων παικτών, οι οποίες θα τους βοηθήσουν να επιλέξουν τα μηχανήματα που έχουν υψηλό ποσοστό αποπληρωμής. Έτσι, αντί να χάνετε ατελείωτες ώρες δοκιμάζοντας διαφορετικά μηχανήματα μπορείτε να πάτε με τη μία σε αυτό που θεωρείτε ότι σας ταιριάζει.

Διάβασε επίσης