Sportingbet: Αξεπέραστο Live Στοίχημα (13/12)!

Ανανεώθηκε:
Sportingbet.gr

Εβδομάδα εμβόλιμων αγωνιστικών και Κυπέλλου είναι αυτή που ξεκινά. Στον… χορό μπαίνει και το Ελληνικό Πρωτάθλημα, ενώ υπάρχει ακόμα μία «διαβολοβδομάδα» στη EuroLeague!

Η δράση στα ελληνικά γήπεδα

Την Τρίτη στην Τρίπολη ανοίγει η «αυλαία» της 14ης αγωνιστικής του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Στις 17:15 ο Αστέρας παίζει κόντρα στον Παναιτωλικό. Τέσσερα ματς την Τετάρτη στο… κυρίως πιάτο της εμβόλιμης. Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στα Ιωάννινα, για τον δύσκολο αγώνα με τον ΠΑΣ. Εκτός έδρας αναμετρήσεις και για τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» παίζουν στο γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης και οι «ερυθρόλευκοι» σ’ εκείνο του Ατρόμητου. Λαμία και Βόλος θα ψάξουν τους τρεις βαθμούς στην έδρα της πρώτης. Φινάλε την Πέμπτη σε Ηράκλειο, με το ΟΦΗ – Άρης και Νίκαια με το Ιωνικός – ΑΕΚ.

EuroLeague: Διαθέσιμη σε Liver Streaming*! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ώρα… διαβολοβδομάδας

Οι σπουδαίες αναμετρήσεις της EuroLeague συνεχίζονται και μάλιστα με διπλή αγωνιστική αυτή την εβδομάδα! Ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που θα πατήσει παρκέ. Οι «πράσινοι» την Τρίτη παίζουν στην έδρα της Μιλάνο, ενώ την Πέμπτη υποδέχονται στο ΟΑΚΑ, την Μπαρτσελόνα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Δύο ματς στο ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν την πολύ καλή παρουσία τους στην κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ της Ευρώπης, νικώντας τις Μπάγερν Μονάχου και Βιλερμπάν.

Η κρίσιμη… στροφή της Premier League

Η Μάντσεστερ Σίτι παίζει εντός έδρας με τη Λιντς που ψάχνει βαθμούς, για να ξεφύγει από τις θέσεις του υποβιβασμού. Σπουδαίο ματς στο Λονδίνο, εκεί όπου η γηπεδούχος Άρσεναλ θέλει το «τρίποντο» επί της Γούεστ Χαμ, για να μπει πάλι στο… κόλπο της τετράδας. Η Τσέλσι φιλοξενεί στο «Stamford Bridge» την Έβερτον και η Λίβερπουλ υποδέχεται στο «Anfield» τη Νιούκαστλ.

Build A Bet* στην Premier League! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις