Live Στοίχημα: Τι είναι οι Γρήγορες Αγορές

Ανανεώθηκε:
Online στοίχημα

Σε συνεχή εξέλιξη βρίσκεται το στοίχημα και σίγουρα υπάρχουν επιλογές που ταιριάζουν στον καθένα! Μπορεί να είστε της σχολής που απαιτεί προσοχή και αναμονή για να βρει το σωστό ποντάρισμα. Ωστόσο, για τους πιο γρήγορους, προσφέρονται άλλου είδους αγορές πλέον.

Έτσι είναι η αγάπη. Να ακούς “θεά” και να σκέφτεσαι ”στρογγυλή”
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναφερόμαστε στον ζωντανό στοιχηματισμό, που προτιμούν ολοένα και περισσότεροι παίκτες για τις ευκαιρίες αλλά και την αδρεναλίνη! Ίσως, μάλιστα, το live betting να είναι το στυλ στοιχηματισμού που διαλέγουν οι πιο πολλοί πλέον. Για τον λόγο αυτό, έχουν λανσαριστεί και κάποιες πρόσθετες επιλογές, που δεν υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια. Ο λόγος για τις γρήγορες αγορές, που τείνουν να γίνουν εξαιρετικά δημοφιλείς!

Τι σημαίνει ο όρος

Όταν μιλάμε για γρήγορες αγορές έχουμε να κάνουμε με συγκεκριμένη κατηγορία πονταρίσματος. Συνήθως σε αυτή θα συναντήσετε αρκετά ανεβασμένες αποδόσεις, καθώς τα δεδομένα αλλάζουν κάθε δευτερόλεπτο που περνάει. Έχει αξία, επομένως, για τον παίκτη να τις προτιμήσει, ενώ πρόσθετο ατού είναι ότι τα αποτελέσματα προκύπτουν άμεσα.

Συνήθως έχει να κάνει με κάποιο στοίχημα που θα έχει διευθετηθεί μέσα στα επόμενα πέντε επόμενα λεπτά ως και εντός του τρέχοντος λεπτού ακόμη!  Να αναφέρουμε, επίσης, ότι συνήθως βρίσκουμε τέτοιες αγορές σε αγώνες ποδοσφαίρου πιο συχνά, αλλά και σε αυτούς του τένις.

Θα έχετε δει τις επιλογές σε διάφορες ενότητες, όπως με την ένδειξη για το τι θα συμβεί σε επόμενο λεπτό. Αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν τα γκολ που θα μπουν σε αυτό το διάστημα. Αλλά εντοπίζονται και άλλες διαθέσιμες αγορές, όπως για παράδειγμα εκείνες που έχουν να κάνουν με τα κόρνερ ή τα φάουλ.

Η αξία του γρήγορου στοιχήματος

Πρόκειται για μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη κατηγορία στοιχηματισμού. Και αυτό γιατί οι χρήστες της δείχνουν προτίμηση για ευνόητους λόγους. Έτσι, οι στοιχηματικές φροντίζουν να ικανοποιούν το κοινό τους!

Οι μεγάλες αποδόσεις είναι σίγουρα δελεαστικές και προσελκύουν αρκετούς. Ενώ παράλληλα μπορείτε να δείτε άμεσα αν έχετε κερδίσει, αφού το κάθε γεγονός ολοκληρώνεται σε μόλις λίγα λεπτά της ώρας. Αυτό σημαίνει ότι τυχόν κέρδη σας πιστώνονται άμεσα στον λογαριασμό σας, που φυσικά είναι σημαντικός παράγοντας.

Που προσφέρονται γρήγορες αγορές

Αρκετές είναι οι νόμιμες στοιχηματικές στη χώρα μας που έχουν εντάξει τέτοιου είδους ενότητα σε αυτές που ήδη προσφέρουν.

Για να τη βρείτε, η διαδικασία είναι απλή. Θα μεταβείτε στον τομέα του live στοιχήματος και στο αθλητικό γεγονός που σας ενδιαφέρει. Αν το κλικάρετε, θα εντοπίσετε την ένδειξη με τις λέξεις “γρήγορες” ή “fast” αγορές, ανάλογα με τον πάροχο που έχετε επιλέξει.

Για να σας διευκολύνουμε, έχουμε κάποια παραδείγματα από στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και προσφέρουν αυτό το στυλ πονταρίσματος. Δείτε αναλυτικά παρακάτω:

Stoiximan

Superlive: Επόμενη στημένη φάση μετά από κάποιο λεπτό, τι θα συμβεί σε συγκεκριμένο λεπτό (κόρνερ, οφσάιντ, κάρτα, γκολ) ή να κερδίσει κάποια ομάδα πλάγιο/φάουλ σε συγκεκριμένο λεπτό

Stoiximan γρήγορες αγορές

Betshop

Γρήγορες αγορές: 5λεπτο κλπ. με περισσότερα γκολ

Betshop γρήγορες αγορές

Bet365

Λεπτά: Αν θα υπάρξει γκολ, κόρνερ, κάρτα τα επόμενα 10 λεπτά με επιλογές σε Over/Under, αποτέλεσμα στο λεπτό και χρόνος του πρώτου γκολ

Bet365 γρήγορες αγορές

Interwetten

Λεπτές αγορές: 5 ή 10 λεπτά με αποτέλεσμα (1,Χ,2), γκολ και επιλογή για Over/Under

interwetten γρήγορες αγορές

Winmasters

Fast markets: Επόμενο 1 λεπτό ή 5 λεπτά με επιλογές για γκολ, κόρνερ, φάουλ, κάρτες, πλάγιο άουτ και ελεύθερο χτύπημα τερματοφύλακα

Winmasters γρήγορες αγορές

Έτσι είναι η αγάπη. Να μένουν 10’’ και να ξέρεις ότι θα κρατήσουν 20’
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ