Η Interwetten, πάντα πρωτοπόρος και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει ετοιμάσει άλλον έναν ξεχωριστό διαγωνισμό* στο Facebook! Το μεγάλο έπαθλο που χαρίζει η δημοφιλής στοιχηματική πλατφόρμα είναι μοναδικό και θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα οι λάτρεις του τένις.

Συγκεκριμένα, ένας μεγάλος τυχερός θα κερδίσει μια επετειακή ρέπλικα της ρακέτας του θρύλου Andre Agassi μαζί με ένα σετ μπαλάκια! Αλλά τα δώρα δεν σταματούν εδώ, αφού άλλοι τρεις νικητές θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν δικά τους από ένα σετ μπαλάκια μαζί με ένα θερμό νερού!

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Ο διαγωνισμός* “τρέχει” ήδη στη σελίδα της Interwetten στο Facebook. Θα παραμείνει ανοιχτός μέχρι και την Παρασκευή (09/04/2021) το μεσημέρι.

Η διαδικασία για να λάβεις μέρος μέρος στον διαγωνισμό είναι πολύ απλή:

FACEBOOK

* Κάνε Like τη σελίδα της interwetten.gr
* Κάνε Like στο post του διαγωνισμού*
* Κάνε Comment & Tag 2 φίλους

Επιπλέον του ενός comment, ΔΕΝ προσμετρώνται ως επιπρόσθετες συμμετοχές.

Προσοχή, γιατί για να είναι η έγκυρη η συμμετοχή σου πρέπει να ακολουθήσεις όλα τα παραπάνω βήματα.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται με κλήρωση την Παρασκευή (09/04) το μεσημέρι και αφορά ΜΙΑ (1) επετειακή ρέπλικα της ρακέτας του Andre Agassi μαζί με ένα σετ μπαλάκια και τρία (3) σετ μπαλάκια μαζί με ένα θερμό νερού.

Παρακαλούνται οι νικητές όταν δουν το όνομά τους στο comment του post, να επικοινωνήσουν με μήνυμα στη σελίδα της Interwetten στο Facebook!

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Η συμμετοχή επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών.

21+, ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA, ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 2109237777. ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ