*Παιχνίδι για τον Ε’ όμιλο του Κόπα Άφρικα. Την πρόκριση στην επόμενη φάση παίρνουν απευθείας οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου, όπως και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι.

*Έρχονται από πέντε σερί μεταξύ τους Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δεν έχει νίκη η Τυνησία σε τρία ματς κόντρα στο Μάλι στο Κόπα Άφρικα (0-1-2).

*Η Τυνησία έρχεται από 3/4 ήττες στους ομίλους του Κόπα Άφρικα.

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά πάμε στοίχημα

ΤΥΝΗΣΙΑ

Προηγούμενο ματς: Ήττα 0-1 κόντρα στη Ναμίμπια στην πρεμιέρα του Κόπα Άφρικα. Το γκολ ο Ότο στο 88’.

Σοκαριστική ήττα υπέστη στην πρεμιέρα του Κόπα Άφρικα η Τυνησία, έπεσε θύμα μιας μεγάλης έκπληξης. Είχε αρκετά ζητήματα στο δημιουργικό κομμάτι, ήταν προβλέψιμη και χωρίς ταχύτητα στην κυκλοφορία της μπάλας, έδειξε να μην μπορεί να ξεπεράσει το άγχος του φαβορί. Οι περισσότερες πραγματικά καλές στιγμές ήταν για τον αντίπαλο, που τελικά δικαιώθηκε στο φινάλε, βρήκε το γκολ και πανηγύρισε μια τεράστια νίκη.

Δεν έδειξε να προβληματίζεται ιδιαίτερα ο κόουτς Καντρί, που επεσήμανε: “Η Αργεντινή έχασε στην πρεμιέρα του Μουντιάλ απ’ τη Σαουδική Αραβία, αλλά στη συνέχεια πήρε το τρόπαιο. Έχουμε ακόμη δύο ματς στον όμιλο και πρέπει να βγάλουμε θετική αντίδραση”. Η ομάδα του είναι σε πίεση πλέον, αν δεν κερδίσει σήμερα κινδυνεύει με αποκλεισμό, κλείνει τον όμιλο κόντρα στην ανταγωνιστική Νότιο Αφρική. Χάνει το υπόλοιπο του τουρνουά ο επιθετικός Κενισί.

ΤΥΝΗΣΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Κράτησε το μηδέν στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Η Τυνησία δε σκόραρε στα τελευταία 6/8 ματς του Κόπα Άφρικα.

Παίξε Νόμιμα στην Winmasters (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) >21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΜΑΛΙ

Προηγούμενο ματς: Νίκη 2-0 κόντρα στη Νότια Αφρική στην πρεμιέρα του Κόπα Άφρικα. Ο Τραορέ στο 60’, το 2-0 έκανε ο Σιναγιόκο στο 66’.

Σπουδαία νίκη για το Μάλι στην πρεμιέρα, πήρε τη νίκη με 2-0 κόντρα στη Νότια Αφρική. Στο πρώτο ημίχρονο δεν πατούσε καλά, στάθηκε τυχερό στο 18’, όταν ο αντίπαλος έχασε πέναλτι, στο υπόλοιπο του ημιχρόνου δεν είδαμε καλές φάσεις. Στο δεύτερο 45λεπτο το Μάλι ανέβασε τέμπο, έγινε πιο κυριαρχικό, σκόραρε στο 60’ από στατική φάση και στη συνέχεια γύρισε αρκετά μέτρα πίσω, επέλεξε να διαχειριστεί το προβάδισμα. Του βγήκε σε καλό, αφού έξι λεπτά αργότερα βρήκε το 2-0, επικράτησε δίκαια.

Πήρε αυτό που ήθελε απ’ την πρεμιέρα, σήμερα μπορεί να εξυπηρετηθεί και απ’ την ισοπαλία, αν την πάρει θα βάλει γερές βάσεις για την πρόκριση. Αξίζει να σημειωθεί ότι κράτησε το “μηδέν” στα τελευταία τρία ματς του Κόπα Άφρικα, δεν το έχει καταφέρει ποτέ για τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια. Επίσης, ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι δεν έχει χάσει στα τελευταία 22 ματς του Κόπα Άφρικα που προηγήθηκε στο σκορ (17-5-0).

ΜΑΛΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Έρχεται από 4/5 G/G ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΤΥΝΗΣΙΑ – ΜΑΛΙ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ