*18η αγωνιστική.

*Μόλις μια νίκη για γηπεδούχο στα τελευταία 13 ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, στα 9 υπήρξε νίκη φιλοξενούμενου.

*Έρχονται από 7/10 μεταξύ τους Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Δείτε τα Προγνωστικά Ιταλίας

ΜΙΛΑΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 κόντρα στη Σαλερνιτάνα. Το 0-1 ο Τομόρι στο 17’, το 1-1 ήρθε απ’ τον Φάτσιο στο 42’, το 2-1 ήρθε απ’ τον Καντρέβα στο 63’. Ισοφάρισε ο Γιόβιτς στο 90’ για τη Μίλαν.

Γκέλα για τη Μίλαν την περασμένη εβδομάδα, πήρε με το ζόρι την ισοπαλία στην έδρα της ουραγού Σαλερνιτάνα. Ο αντίπαλος μπήκε με θράσος, απείλησε πρώτος, αλλά στο 17’ η Μίλαν προηγήθηκε. Έβγαλε αντίδραση πριν το ημίχρονο η Σαλερνιτάνα, ισοφάρισε με τον Φάτσιο και πήγε στα αποδυτήρια με καλύτερη ψυχολογία. Στο δεύτερο 45λεπτο ήταν πιο κινητική, βρήκε το γκολ απ’ το πουθενά με τον Καντρέβα να αιφνιδιάζει τον γκολκίπερ Μενιάν (έχει ευθύνη) και να κάνει το 2-1. Η Μίλαν πίεσε πολύ, η Σαλερνιτάνα άντεχε, αλλά στο 90’ ο Γιόβιτς με ωραία εκτέλεση από κοντά έκανε το 2-2, στις καθυστερήσεις οι «ροσονέρι» είχαν μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή.

Επιστροφή στις απώλειες για την ομάδα του Μιλάνου έπειτα από δύο σερί νίκες με Νιουκάστλ (1-2 εκτός) και Μόντσα (3-0 εντός) για Τσάμπιονς Λιγκ και Serie Α αντίστοιχα, πλέον μετρά ρεκόρ 3-1-1 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Με 33 πόντους είναι τρίτη στην κατάταξη, στο -7 πλέον απ’ τη δεύτερη Γιουβέντους και στο -11 απ’ την πρωτοπόρο Ίντερ, η υπόθεση τίτλος μοιάζει να χάνεται, αν και είναι ακόμη σχετικά νωρίς.

«Δεν ανησυχώ . Πρέπει να έχουμε καλύτερες αποστάσεις, να παρουσιαστούμε πιο συμπαγείς. Κάνουμε λάθη που δεν πρέπει και αυτό φέρνει κάποια αρνητικά αποτελέσματα. Το θετικό είναι ότι φτιάχνουμε φάσεις, το αρνητικό είναι ότι δεν είμαστε όσο «σφιχτοί» θέλουμε στην άμυνα», είπε ο κόουτς Πιόλι. Νέο πρόβλημα ο αμυντικός Τομόρι, δημιουργείται θέμα στο κέντρο της άμυνας, καθώς λείπουν και οι Τιάο και Καλουλού. Εκεί θα παίξει σήμερα ο Τέο Ερναντέζ με τον Κιάερ.

ΜΙΛΑΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΑΣΟΥΟΛΟ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-2 κόντρα στην Τζένοα. Το 1-0 ο Πιναμόντι στο 28’, ισοφάρισε ο Γκούντμουντσον με πέναλτι στο 64’, το 1-2 ήρθε απ’ τον Εκουμπάν στο 87’.

Δεν άργησε να επιστρέψει στις ήττες η Σασουόλο, που δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα στο εντός έδρας ματς με την Τζένοα την περασμένη εβδομάδα. Ο αντίπαλος έπαιξε με μεγάλο ρίσκο στο πρώτο ημίχρονο, είχε αρκετά ψηλά την άμυνα του, η Σασουόλο τον εξέθεσε και σκόραρε στο 28’ με τον Πιναμόντι. Στο δεύτερο 45λεπτο η Τζένοα ήταν πιο σοβαρή, πήρε πέναλτι στο 64’ και ισοφάρισε, βρήκε το 1-2 απ’ το πουθενά στο 87’, χάρη στην ταχύτητα του Εκουμπάν.

Ήταν η τρίτη ήττα στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές για την ομάδα του Αλέσιο Ντιονίζιο, ερχόταν απ’ το εκτός έδρας 2-2 με την Ουντινέζε, είχαν προηγηθεί οι ήττες από Κάλιαρι (2-1 εκτός) και Ρόμα (1-2 εντός). Τελευταία νίκη το εκτός έδρας 4-3 επί της Έμπολι, αυτή είναι η μοναδική επιτυχία στις τελευταίες 11 αγωνιστικές (1-4-6)! Έμεινε στους 16 πόντους η Σασουόλο και βρίσκεται πολύ κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού (+3), το άλυτο φετινό πρόβλημα της είναι η άμυνα, καθώς έχει δεχτεί γκολ σ’ όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος, διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της λίγκας, πίσω μόνο απ’ την ουραγό Σαλερνιτάνα! Δεν έπαιξε την περασμένη εβδομάδα ο Μπεράρντι, σήμερα ίσως προλάβει.

▶️ Δες το BET BUILDER προγνωστικό για τον αγώνα Μίλαν – Σασουόλο από τους Betarades!

ΣΑΣΟΥΟΛΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G στα 8/9 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 στα εφτά τελευταία παιχνίδια της.

ΜΙΛΑΝ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ