1η αγωνιστική

*Μετρούν 6/10 αναμετρήσεις με over 2.5 γκολ τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δεν έχει σημειωθεί ισοπαλία στα πρόσφατα 5 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

*Αυτή θα είναι η πρώτη χρονιά που χρησιμοποιείται VAR στο νορβηγικό ποδόσφαιρο.

*Στο Κύπελλο (12/03): Μπραν – Χάουγκεσουντ 3-1

ΜΠΡΑΝ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με σκορ 6-0 της Σόγκνταλ, στο πλαίσιο φιλικού αγώνα. Στο 15’ και στο 22’ με εκτέλεση πέναλτι, ο Φίνε έκανε το 2-0, στο 37’ ο Μπλόμπεργκ το 3-0. Στο 38’ με αυτογκόλ το 4-0 του ημιχρόνου. Στο 78’ και πάλι ο Μπλόμπεργκ το 5-0 για τη Μπραν και στο 90’ ο Μπέρστινγκ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.  

Η Μπραν πραγματοποίησε απίθανη σεζόν πέρυσι, κέρδισε την επάνοδό της στην Eliteserien με χαρακτηριστική άνεση και χωρίς άγχος. Τερμάτισε την κορυφή με 23 πόντους διαφορά από τη δεύτερη Στάμπαεκ, έκανε ρεκόρ επίτευξης τερμάτων, με μόλις μία ήττα σε 30 αγωνιστικές. Ο Άιρικ Χόρνελαντ συνεχίζει στον πάγκο για δεύτερη γεμάτη σεζόν. Η χρονιά ξεκίνησε με τη νίκες επί των Χάουγκεσουντ και Σάντερφιορντ για το θεσμό του Κυπέλλου και οι προβλέψεις τη φέρνουν στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, φέτος. Μετρημένες προσθήκες, πήρε τον αμυντικό Σέρι Λάρσεν από τη Μπόντο/Γκλιμτ και τον μπακ Πέντερσεν από τη Χάουγκεσουντ. Στην Όλεσουντ ο στόπερ Κόλσκογκεν, αποχώρησαν και οι Μόμπεργκ, Σκόνες, Σκόβγκορντ. Εκτός πρεμιέρας ο Πέντερσεν λόγω τραυματισμού.  

Μπραν Στατιστικά

*4/5 αναμετρήσεις είχαν over 2.5

*3/5 ματς τελευταία με goal/goal

*Δέχεται γκολ σε 2/10 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 και αντίπαλο τη Βίκινγκ, στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης. Στο 40’ ο Ντιαρά σκόραρε για το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 80’ ο Ντ’Αγκοστίνο ισοφάρισε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Χάουγκεσουντ τερμάτισε άνετα μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού πέρυσι και αυτό την ικανοποιεί. Δεν είναι το σύνολο που θα παλέψει για το κάτι παραπάνω, με αυτό το ρόστερ και τη δυναμική, αλλά με σταθερότητα, μπορεί να μην κινδυνέψει ούτε στην προσεχή σεζόν. Ο Γιόσταϊν Γκρίχαουγκ παραμένει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας για τέταρτη χρονιά. Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για το 2023, έχασε από τη Μπραν με σκορ 3-1, εκτός έδρας, στο Κύπελλο. Πραγματοποίησε αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της, η πιο επικερδής πώληση ήταν του Ζαφείρη (Ελληνονορβηγός) στην Σλάβια Πράγας αντί του ποσού των 2.6 εκατομμυρίων ευρώ. Απώλεια και ο Πέντερσεν που πήγε στη Μπραν. Ξόδεψε 300 χιλιάδες ευρώ, για τον μπακ Κρούσνελ της Μπρομαποϊκάρνα. Αμφίβολος ο Μπρούνο Λέιτε.

Χάουγκεσουντ Στατιστικά

*3/5 αναμετρήσεις είχαν over 2.5

*3/5 ματς τελευταία με goal/goal

*Σκοράρει σε 7/10 ματς εκτός έδρας

Μπραν – Χάουγκεσουντ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ