*Τρίτος γύρος του Κυπέλλου. Νοκ-άουτ αναμέτρηση, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Φιλική νίκη 3-1 επί της ΑΕ Νεάπολης πριν από δύο εβδομάδες.

Συμμετείχε στον έβδομο όμιλο της Γ’ Εθνικής ο Άγιος Νικόλαος, τα πήγε αρκετά καλά, καλύτερα απ’ ότι θα περίμεναν οι περισσότεροι. Τερμάτισε στην τρίτη θέση με 30 πόντους και ρεκόρ 9-3-6, στο +4 απ’ την τελευταία τετράδα της βαθμολογίας και στο -10 απ’ τον Πανιώνιο. Νέος κόουτς ο Μανόλης Σκύβαλος, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί ξανά στον Άγιο Νικόλαο, ενώ πέρυσι ήταν οδήγησε την Ερμιονίδα στην παραμονή στη Γ’ εθνική (5ο όμιλος). Αρκετές οι προσθήκες, μέχρι στιγμής το ρόστερ έχει ενισχυθεί με 12 παίκτες, ενώ υπήρξαν και ανανεώσεις. Στα τελευταία φιλικά ο Άγιος Νικόλαος είχε νίκη 2-1 με ΑΕ Νεάπολης, νίκη 2-0 επί του ΟΦΗ Κ19, ισοπαλία 0-0 με τον Πόρο, ήττα 1-3 κόντρα στον Ατσαλένιο, νίκη 2-0 επί του Αλμυρού και ήττα 0-2 απ’ τον Ατσαλένιο.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG τα 4/6 τελευταία φιλικά ματς.

*Under 2.5 στα 4/6 τελευταία φιλικά ματς.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Φιλική ισοπαλία 1-1 με τα Χανιά πριν από μερικές ημέρες.

Έφτασε στην παραμονή στη Super League 2, κάτι που από μόνο του αποτελεί επιτυχία. Τερμάτισε στην έβδομη θέση του νοτίου ομίλου με 48 πόντους, αρκετά μακριά απ’ τις θέσεις που οδηγούσαν στις χαμηλότερες κατηγορίες. Είχε ως «όπλο» την άμυνα, δεχόταν τρομερά δύσκολα το γκολ, της έλλειψε η ποιότητα απ’ τη μέση και μπροστά, σκόραρε μόλις 27 γκολ σε 32 ματς. Παρελθόν ο κόουτς Βέλιτς έπειτα από τρία χρόνια, νέος προπονητής επιλέχθηκε ο Ντάριλ Γουίλαρντ, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί κυρίως ως βοηθός ή ως τεχνικός διευθυντής ακαδημιών σε διάφορες χώρες.

Άλλαξε ριζικά το ρόστερ, πάρα πολλές οι προσθαφαιρέσεις, είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί χρόνος για να γίνει ομάδα. Στα τελευταία φιλικά, η Επισκοπή είχε ισοπαλία 1-1 με τα Χανιά, νίκη 2-1 επί του Πόρου, νίκη 2-0 επί του Ατσαλένιου, νίκη 6-0 επί του Ατσαλένιου, νίκη 4-1 επί του Άρη Ρεθύμνου και νίκη 3-2 επί του Γιούχτα. Έμεινε εκτός ο Τσιλεδάκης, η αποστολή: Καλογεράκης, Βάτζιος, Σταθόπουλος, Λάμτσε, Σκεντεράι, Κώτσιος, Βουκελάτος, Πολίτης, Κούτσιας, Κεφαλάς, Αμπόφου, Χοβανισιάν, Εμπουέλε, Σαμουρκασόβι, Κρίκλοου, Ουοττάρα, Παπαδόπουλος, Νταμπίζας, Αραμπατζής, Σουλεϊμάν.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Έρχεται από 4/6 Over 2.5 σε φιλικό επίπεδο.

Άγιος Νικόλαος – Επισκοπή στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ