6η αγωνιστική (τελευταία) – Φάση ομίλων

*Στον όμιλο συμμετέχουν Ολλανδία, Βέλγιο, Ουαλία και Πολωνία. Η πρώτη προκρίνεται στο Final-4 και η τελευταία υποβιβάζεται στη Β’ κατηγορία. 

*Μετρούν 8/10 αναμετρήσεις με goal/goal τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Η Ολλανδία χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση του γκρουπ.

*Α’ Γύρος: Βέλγιο – Ολλανδία 1-4

Δείτε τα Προγνωστικά Nations League

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 0-2 εκτός έδρας, εναντίον της Πολωνίας, για τους ομίλους του Nations League. Μόλις στο 14’ ο Χάκπο σκόραρε για το 0-1 των φιλοξενούμενων που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 60’ ο Μπέρχβαϊν έκανε το 0-2 και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 

Η Ολλανδία είχε εύκολο έργο απέναντι στην Πολωνία (0-2) εκτός έδρας για την πέμπτη αγωνιστική του Nations League και πλέον χρειάζεται έστω έναν πόντο για να μείνει στην πρώτη θέση του ομίλου και να προκριθεί στο Final-4 της διοργάνωσης. Επίσης, έχει και το υπέρ της 1-4 του πρώτου αγώνα, που της προσφέρει μια άνεση για το προσεχές ματς. Τέταρτη νίκη στο γκρουπ για τους “Οράνιε”, μετρούν επίσης μία ισοπαλία. Η επιτυχία επί της Πολωνίας αποτέλεσμα αύξησε το αήττητο σερί στις 14 αναμετρήσεις με τον Λουίς φαν Χάαλ στον πάγκο.

“Δεν περιμένω μια μεγάλη νίκη από το Βέλγιο. Πιστεύω στους παίκτες μου, παίρνω τα πάντα από εκείνους και προετοιμαζόμαστε καλά. Δε θα χαλαρώσουν, είναι πάντα συγκεντρωμένοι”, δήλωσε ο τεχνικός της Ολλανδίας. Προέκυψαν αλλαγές στην αποστολή, καθώς τραυματίστηκαν οι μέσοι Φρένκι ντε Γιονγκ και Κόοπμαϊνερς, όπως και ο επιθετικός Μέμφις Ντεπάι. Όλοι τους επέστρεψαν στις ομάδες τους, ενώ ήρθαν στις θέσεις τους ο μέσος Χράφενμπερχ και ο επιθετικός Μπρόμπεϊ, της Μπάγερν Μονάχου και του Άγιαξ, αντίστοιχα. 

Εθνική Ολλανδίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Σίλεσεν (Ναϊμέχεν), Φλέκεν (Φράιμπουργκ), Πάσφεερ (Άγιαξ), Νόπερτ (Χέρενφεν) – Αμυντικοί: Τίμπερ (Άγιαξ), ντε Λιχτ (Μπάγερν Μονάχου), φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Ακέ (Μάντσεστερ Σίτι), ντε Φράι (Ίντερ), Μαλάσια (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μπλιντ (Άγιαξ), Ρενσχ (Άγιαξ), Ντούμφρις (Ίντερ), Μάρτινς Ίντι (Άλκμααρ) – Μέσοι: Τέιλορ (Άγιαξ), Μπέργχαους (Άγιαξ), Κλάασεν (Άγιαξ), Ντε Ρόον (Αταλάντα), Χράφενμπερχ (Μπάγερν Μονάχου) – Επιθετικοί: Μπέρχβαϊν (Άγιαξ), Χάκπο (Αϊντχόφεν), Γιάνσεν (Άντβερπ), Βέγχορστ (Μπεσίκτας), Μπρόμπεϊ.

Ολλανδία Στατιστικά

*5/6 αναμετρήσεις έληξαν με goal/goal

*4/6 παιχνίδια τελευταία με over 3.5 γκολ

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα. 

ΒΕΛΓΙΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με σκορ 2-1 εντός έδρας της Ουαλίας, για τους ομίλους του Nations League. Μόλις στο 10’ ο Ντε Μπράινε σκόραρε για το 1-0 από πάσα του Μπατσουαγί και στο 37’ οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Ο Ντε Μπράινε πάσαρε και ο Μπατσουαγί σκόραρε για το 2-0 του ημιχρόνου. Στο 50’ ο Μουρ μείωσε για την Ουαλία και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στο 90+7’ αποβλήθηκε ο προπονητής του Βελγίου, Μαρτίνεθ.

Το Βέλγιο πήρε τη νίκη επί της Ουαλίας (2-1) εντός έδρας και θα εξαντλήσει τις λιγοστές έτσι κι αλλιώς ελπίδες του για την πρώτη θέση του ομίλου. Απέχει τρεις πόντους από την Ολλανδία και πρέπει να καλύψει το εις βάρος του 1-4 του πρώτου αγώνα, αφού το κριτήριο ισοβαθμίας είναι τα μεταξύ των ομάδων παιχνίδια. Τρίτη νίκη για τους “Κόκκινους Διαβόλους” στον όμιλο, μετρούν επίσης μία ισοπαλία, σε διάστημα πέντε αγωνιστικών.

Η μοναδική ήττα για το συγκρότημα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ήταν στην πρεμιέρα του ομίλου από την Ολλανδία, με 1-4 και μάλιστα εντός έδρας. Από τις κλήσεις του Ισπανού προπονητή λείπουν φυσικά ο τραυματίας Ρομέλου Λουκάκου, αλλά και οι Γιανουζάι, Πρατ, Ντοκού και Τσαντλί. “Απορώ κι εγώ γιατί αποβλήθηκα. Έπιασα τη μπάλα, μπορεί να ήταν κίτρινη κάρτα, αλλά κόκκινη…;” δήλωσε ο προπονητής των Βέλγων για την αποβολή στο φινάλε του ματς με την Ουαλία, η οποία του στερεί το δικαίωμα να είναι στον πάγκο στο ματς του Άμστερνταμ.  

Εθνική Βέλγιο ρόστερ

Τερματοφύλακες: Κουρτουά (Ρεάλ Μαδρίτης), Μινιολέ (Κλαμπ Μπριζ), Κάστελς (Βόλφσμπουργκ), Σελς (Στρασμπούρ) – Αμυντικοί: Αλντερβέιρελντ (Άντβερπ), Ντενάγερ (-), Μπογιάτα (Κλαμπ Μπριζ), Φερτόνχεν (Άντερλεχτ), Μενιέ (Ντόρτμουντ), Τεάτ (Ρεν), Καστάνιε (Λέστερ), Μέχελε (Κλαμπ Μπριζ), Φας (Λέστερ), Ντεμπάστ (Άντερλεχτ) – Μέσοι: Βίτσελ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ντε Μπράινε (Μάντσεστερ Σίτι), Τίλεμανς (Λέστερ), Εντέν Αζάρ (Ρεάλ Μαδρίτης). Καράσκο (Ατλέτικο Μαδρίτης), Τοργκάν Αζάρ (Ντόρτμουντ), Τροσάρ (Μπράιτον), Ντεντόνκερ (Γουλβς), Φανάκεν (Κλαμπ Μπριζ), Ονάνα (Έβερτον), Σαλεμάκερς (Μίλαν) – Επιθετικοί: Ντε Κέιτελαρε (Μίλαν), Μέρτενς (Γαλατάσαραϊ), Μπατσουαγί (Φενέρμπαχτσε), Λουκεμπάκιο (Χέρτα Βερολίνου), Οπέντα (Λανς).

Βέλγιο Στατιστικά

*4/6 αναμετρήσεις έληξαν με goal/goal

*4/6 παιχνίδια τελευταία με over 2.5 γκολ

Ολλανδία – Βέλγιο στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ