*31η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Μπρούσκε – Ιτουάνο 0-1

*Η Ιτουάνο είναι αήττητη εντός από την Μπρούσκε, με δύο νίκες σε τρία παιχνίδια.

ΙΤΟΥΑΝΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Ιτουάνο έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Πόντε Πρέτα, έχοντας ευκαιρίες να προηγηθεί, βρέθηκε να χάνει από τέρμα του Ελβις στο 27’, αλλά ισοφάρισε με τον Μάριο Σέρτζιο στο 43’.

Η Ιτουάνο αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας απέναντι στην Πόντε Πρέτα, σε έναν ισορροπημένο γενικώς αγώνα. Αυτή ήταν η πρώτη της ισοπαλία έπειτα από δύο αγώνες στους οποίους είχε από μία ήττα και νίκη, με αυτή τη σειρά. Στο γήπεδό της πάντως είναι αήττητη εδώ και εφτά παιχνίδια, με τέσσερις νίκες, οι οποίες επιτεύχθηκαν στα πέντε πιο πρόσφατα, οι τρεις σερί στα τελευταία.

Παραμένει στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, αν και έπεσε στην 9η θέση, ούσα πλέον στο -7 από την πρώτη τετράδα και τις θέσεις που εξασφαλίζουν άνοδο, αλλά έχοντας την ευκαιρία να πλησιάσει με μία νίκη απόψε. Αλλωστε έχουν παίξει σχεδόν όλες οι άλλες ομάδες από πάνω της στο βαθμολογικό πίνακα, αν κερδίσει θα φτάσει σίγουρα στην έκτη θέση!

Εκτός από τον σοβαρά τραυματισμένο πλάγιο μπακ Πατσέκο που θα παίξει ξανά τον επόμενο χρόνο, το ίδιο θα συμβεί και με τον έμπειρο επιθετικό της Νέτο Μπερόλα, αλλά δεν έχει κανένα νεότερο πρόβλημα απουσιών, με αυτούς τους δύο να λείπουν εδώ και αρκετό καιρό.

Ιτουάνο Στατιστικά

*Εχει τρεις σερί αγώνες με 2-3 γκολ

*Εχει 6/7 αγώνες με N/G στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 12/15 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 11/21 under 2,5 εντός έδρας το 2022, 9/14 στο εθνικό πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΜΠΡΟΥΣΚΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Μπρούσκε έχασε 0-1 εντός έδρας από την Βίλα Νόβα, χάρη σε ένα τέρμα του Βάγκνερ μόλις στο τρίτο λεπτό, χωρίς να καταφέρει να αλλάξει κάτι ως το τέλος, χωρίς να χάσει και κάποια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει.

Η Μπρούσκε ηττήθηκε με 0-1 εντός έδρας από την Βίλα Νόβα, σε ένα παιχνίδι που ήταν από τα λεγόμενα έξι βαθμών σχετικά με την παραμονή στην κατηγορία. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα της, πέμπτη στα έξι τελευταία παιχνίδια, όλες με σκορ 1-0! Εχει και τέσσερις συνεχόμενες ήττες εκτός έδρας, πάντα με αυτό το σκορ (!), πέντε στους οκτώ τελευταίους αγώνες μακριά από την έδρα της που δεν έχει νίκη.

Είναι πλέον εντός ζώνης υποβιβασμού, στην 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα για την ακρίβεια, έχοντας τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος, ενώ ακόμη και αν κερδίσει απόψε δεν θα βγει από αυτήν, αφού είναι στο -4 από τις θέσεις παραμονής.

Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών οι αμυντικοί Σάντρο, Αϊρτον, οι μέσοι Ζε Ματέους, Αλβάρο, Μπαλοτέλι, Γκάμπριελ Ταλιάρι και ο γκολκίπερ Ρουάν Καρνέιρο. Επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος της Ντιέγκο Ζαρντέλ.

Μπρούσκε Στατιστικά

*Εχει 19/20 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 16/23 under 2,5 εκτός έδρας το 2022, 13/15 στο εθνικό πρωτάθλημα.

*Εχει 10/15 X στο ημίχρονο των εκτός έδρας αγώνων της.

Ιτουάνο – Μπρούσκε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ