*16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Απερτούρα.

ΜΕΛΓΑΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 3-1 επί της Κουϊάμπα για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Στο 38’ το 1-0, το 1-1 ήρθε στο 61’, τα νικητήρια γκολ για τη Μέλγαρ ήρθαν μετά το 85’.

Ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του κρίσιμου εντός έδρας ματς με την Κουϊάμπα μεσοβδόμαδα, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα. Χρειαζόταν νίκη για να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου και να πάρει την πρόκριση για τα νοκ-άουτ, τα κατάφερε με πειστικό τρόπο, σκόραρε τρεις φορές, οι δύο τελευταίες μετά το 85’. Ήταν η καλύτερη ομάδα του αγώνα, κέρδισε δίκαια. Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει την Ντεπορτίβο Κάλι σε διπλά ματς, το πρώτο εκτός έδρας στο φινάλε του Ιουνίου.

Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα του Περού, η Μελγάρ έρχεται από εκτός έδρας νίκη 1-0 επί της Αγιακούτσο. Δυσκολεύτηκε πολύ παρότι είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, δεν έβγαλε τρομερές φάσεις, βρήκε το γκολ στο 79’ κι αυτό ήταν αρκετό για να κερδίσει. Ήταν η έκτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα, στις πέντε δε δέχτηκε γκολ! Με 31 πόντους βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +3 απ’ τη δεύτερη Αλιάντσα Ατλέτικο.

ΜΕΛΓΑΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 4/5 ΝG ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Έρχεται από 3/5 Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Σπόρτινγκ Κριστάλ. Στο 29’ το 1-0, το 1-1 έκανε ο Τσάβες στο 35’.

Δεν μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένη με το εντός έδρας 1-1 κόντρα στη Σπόρτινγκ Κριστάλ, ήταν η καλύτερη ομάδα του αγώνα και θα έπρεπε να έχει κερδίσει. Στάθηκε τυχερή στο γκολ που ακυρώθηκε για τον αντίπαλο, προηγήθηκε στο 29’ από στατική φάση. Ισοφαρίστηκε λίγο αργότερα, στη συνέχεια του αγώνα ήταν ανώτερη, είχε αρκετές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, θα μπορούσε να έχει βρει δεύτερο γκολ και να πάρει τη νίκη.

Δεύτερη σερί ισοπαλία στο πλαίσιο του πρωταθλήματος μετά το εκτός έδρας 0-0 κόντρα στην Κάρλος Μανούτσι, πορεύεται αήττητη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (2-3-0). Μετρά 25 πόντους και καταλαμβάνει την 7η θέση, είναι μόλις στο -3 απ’ τη δεύτερη θέση, στο -6 απ’ την κορυφή. Πορεύεται αήττητη στα τελευταία τρία εκτός έδρας ματς (2-1-0).

ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 6/8 G/G σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*Έρχεται από 4/5 Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Μέλγαρ – Ουνιβερσιτάριο στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ