*1η αγωνιστική των πλέι-άουτ. Η τελευταία θέση οδηγεί στον απευθείας υποβιβασμό, η προτελευταία σε μπαράζ με τον δεύτερο της Σούπερ Λιγκ 2.

*Στο 75% η πληρότητα στις εξέδρες.

*Στην κανονική διάρκεια: Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης 4-1, Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος 0-2.

Δείτε τα Προγνωστικά Super League

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-2 κόντρα στον Παναθηναϊκό. Το 0-1 ο Παλάσιος στο 75’, το 0-2 ο ίδιος παίκτης στο 77’. Έχασε πέναλτι ο Παναθηναϊκός στο 56’ με τον Αϊτόρ.

Δεν έκλεισε με θετικό τρόπο την κανονική περίοδο, υπέστη εντός έδρας ήττα 0-2 απ’ τον Παναθηναϊκό. Στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο στο ανασταλτικό κομμάτι, δεν απειλήθηκε καθόλου. Στο δεύτερο 45λεπτο ο Παναθηναϊκός ανέβασε στροφές, πλαγιοκόπησε το παιχνίδι του, έχασε πέναλτι, ωστόσο δεν πτοήθηκε. Βρήκε δύο ωραία γκολ μέσα σε τρία λεπτά με τον Παλάσιος και κάπου εκεί τελείωσε το ματς, ο Ατρόμητος δεν είχε τα όπλα να απειλήσει.

Επιστροφή στις ήττες για την ομάδα του Περιστερίου έπειτα από δύο διαδοχικές σπουδαίες νίκες με Απόλλωνα Σμύρνης (2-0 εκτός) και Βόλο (2-1 εντός), έχει κερδίσεις τις εντυπώσεις μετά τα μέσα Φεβρουαρίου, πήρε τρεις νίκες σε τέσσερα ματς και ανέβηκε στους 23 πόντους! Πλέον βρίσκεται στο +5 απ’ την τελευταία δυάδα, στο +10 απ’ τον ουραγό Απόλλωνα, είναι στο -3 απ’ τον Ιωνικό. Σήμερα απαγορεύεται να χάσει, με νέα νίκη κάνει άλμα προς την παραμονή, ανάλογα και με το αποτέλεσμα της Λαμίας. Εκτός ξανά ο Μπεντινέλι, επιστρέφει ο Βασιλαντωνόπουλος, πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Παπαδόπουλο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 11/14 2-3 Goal ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Έρχεται από 5/7 ΝG ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Παίξε Νόμιμα στην Winmasters (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 κόντρα στον ΟΦΗ. Ο Βούρος το 1-0 στο 64’, το 2-0 έκανε ο Λουίς Φελίπε στο 71’.

Πάει για το… θαύμα στο φινάλε της χρονιάς, παρότι είναι ξεκάθαρο ότι δεν αξίζει την παραμονή. Έκλεισε την κανονική περίοδο με εκτός έδρας ήττα 2-0 απ’ τον ΟΦΗ, σε ματς που ήταν ανταγωνιστικός για μεγάλο διάστημα, ωστόσο ανασταλτικά δεν είχε σταθερότητα. Μετά το 1-0 έχασε τη συγκέντρωση του, δέχτηκε γρήγορα και πολύ εύκολα το 2-0 και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Ήταν ακόμη μια απόδειξη ότι δεν μπορεί να είναι άξιος εμπιστοσύνης ο Απόλλων, θα παλέψει για την υπέρβαση στα πλέι-άουτ, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα μετά από εκείνες κόντρα σε Ατρόμητο (0-2 εντός) και Ιωνικό (4-0 εκτός), έχει μόλις μια νίκη στις τελευταίες 19 αγωνιστικές, παραμένει ουραγός, στο -5 πλέον απ’ τη Λαμία και στο -10 απ’ τον Ατρόμητο. Εξυπακούεται ότι στόχος είναι η προτελευταία θέση και η συμμετοχή στα μπαράζ, ο Απόλλων είναι η χειρότερη ομάδα της λίγκας σ’ όλους τους τομείς, έχει σκοράρει μόλις 9 γκολ και έχει δεχτεί 47 (όσα και ο Ατρόμητος). Το σημερινό και το επόμενο ματς (εντός με τον Παναιτωλικό) μάλλον θα καθορίσουν την τύχη της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ.

Επιστρέφουν οι Κάστρο (Μέσος, 20), Βιτλής (Αμυντικός, 7), Ντομίνγκες (Αμυντικός, 11) και Μαρτίνες (Μέσος, 17), τιμωρημένοι οι Φατιόν και Τσιλούλης, έμειναν εκτός επιλογών οι Γιαννιώτας και Παπαγεωργίου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δε σκόραρε στα 15/17 τελευταία παιχνίδια του.

*Under 2.5 στα 6/10 τελευταία παιχνίδια του.

Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ