*11η αγωνιστική.

*Περιορισμένος αριθμός θεατών.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Επιστρέφει στη δράση η Επισκοπή έπειτα από 17 ημέρες! Έπαιξε τελευταία φορά στις 19 Δεκεμβρίου, όταν πήρε εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με το Αιγάλεω, έκτοτε είχε μόνο αναβολές. Το Αιγάλεω ήταν η καλύτερη ομάδα του γηπέδου, όμως δεν είχε αποτελεσματικότητα. Έχασε μεγάλες ευκαιρίες τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο μέρος, είχε κλασική φάση και μετά το 1-1, δικαιούταν τη νίκη.

Επιστροφή στις ισοπαλίες για την Επισκοπή μετά το εντός έδρας 0-1 απ’ την Ιεράπετρα, έχει ρεκόρ 1-2-2 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, δέχτηκε γκολ στις τέσσερις εξ αυτών. Με 5 πόντους είναι 15η, εντός της τελευταίας τετράδας της βαθμολογίας. Η αποστολή: Καλογεράκης, Καλαντζής, Ψαρράς, Ανδρικόπουλος, Τσάβος, Καραγιάννης, Τασιούλης, Γκονζάλβες, Θεοδώρου, Μπαρμπόσα, Εμπόι, Τριντάντε, Πολυχρόνης, Σουμπασάκης, Νοικοκυράκης, Σκόνδρας, Σταθόπουλος, Νταρζίσιο.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στο Αιγάλεω στις 19 Δεκεμβρίου. Το 1-0 στο 71’ απ’ τον Εμπό, ο Αρναρέλλης ισοφάρισε στο 77’.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Μετρά 7/8 Under 2.5 στο πρωτάθλημα (δες το στη betshop).

*NG στα 6/8 ματς στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Με σαρωτικό τρόπο έκλεισε τις υποχρεώσεις του για το 2021 ο Λεβαδειακός, που επιβλήθηκε άνετα 5-0 εντός έδρας της Ρόδου. Σκόραρε τρεις φορές μέχρι το ημίχρονο και το ματς κάπου εκεί είχε τελειώσει οριστικά, στο δεύτερο μέρος έκανε περισσότερο διαχείριση, ωστόσο βρήκε άλλα δύο γκολ. Συνέχεια στις νίκες για το πρωτάθλημα, ήταν η έκτη διαδοχική, ανέβηκε στους 23 πόντους και καταλαμβάνει την 1η θέση του Νοτίου Ομίλου, στο +2 απ’ την ΑΕΚ Β’ και στο +5 απ’ την Καλαμάτα. Η αποστολή: Στογιάνοβιτς, Αγγελόπουλος, Βλάχος, Βήχος, Τσάπρας, Μανιώτης, Τζημόπουλος, Λιάγκας, Μπαχανάκ, Παναγιώτου, Νίκας, Νίλι, Κονέ, Μεχία, Βρακάς, Μουτίνιο, Μυτίδης, Πολέτο, Δούμτσιος, Συμελίδης.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 5-0 επί της Ρόδου. Στο 3-0 το ημίχρονο με τα γκολ των Νίλι, Δούμτσιου και Βρακά, ακολούθησαν άλλα δύο γκολ στο δεύτερο μέρος.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2.5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια του.

*ΝG στα πέντε τελευταία παιχνίδια του.

Επισκοπή – Λεβαδειακός στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ