Προγνωστικά Τένις: Ακόμα μια δοκιμασία για τον Άντι Μάρει στο Μετς

Spyros_Betarades
Σπύρος Ματσούκης
Ανανεώθηκε:
Τέννις slider

Λούκας Πουίγ – Μπράιντεν Σνουρ

Αυτός μπορεί να μην αποδειχτεί ο καλύτερος αγώνας της ημέρας όσον αφορά την ποιότητα, αλλά συγκεντρώνει σίγουρα όλα τα φώτα χάρη στη συμμετοχή του Άντι Μάρει. Ο Βρετανός έκανε νικηφόρο ξεκίνημα στο Μέτς, παλεύοντας με νύχια και με δόντια κόντρα τον Ούγκο Χούμπερτ, αλλά τώρα ο Βάσεκ Ποσπισίλ έχει τη δυνατότηατ σίγουρα να τον προβληματίσει κι άλλο. Ο Καναδός διαθέτει το ιδανικό παιχνίδι για indoors, όπου χάρη τις εξαιρετικές του δεξιότητες κόντα στο φιλέ μπορεί να κρατήσει εκτός ρυθμό τον αντίπαλο του.

Σίγουρα ο Καναδός έχει επίσης φθαρεί από τραυματισμούς και δεν είναι ίσως τόσο εκρηκτικός όσο ήταν κάποτε, ωστόσο ακόμα και αν ο πρώην Νο.1 καταφέρει να αποδράσει και σήμερα, πιθανότατα αυτό θα γίνει μετά από ακόμα μια μεγάλη μάχη των τριών σετ.

Εκτίμηση: +1.5 σετ Σνουρ (1.83)

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βάσεκ Πόσπισιλ – Άντι Μάρει

Ακόμη μια ακόμη απογοητευτική σεζόν για τον Λούκας Πουίγ, με το Γάλλο να απέχει μίλια από την κατάσταση που βρίσκονται όταν ήταν στο Νο.10 της παγκόσμιας κατάταξης. Φέτος ο Πουίγ έχει παίξει μόλις 17 αγώνες στο Tour κερδίζοντας μόνο τέσσερα ματς, με τους τραυματισμούς του να τον αφήνουν εκτός δράσης για μεγάλα διαστήματα μέσα στη σεζόν. Αναλαμπή ή όχι, ο Γάλλος κατάφερε να βρει λίγη φόρμα και φυσική κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες εκμεταλευόμενος φυσικά και μια ευνοϊκή κλήρωση.

Από την άλλη ο Σνουρ έχοντας εντυπωσιάσει ήδη στα προκριματικά έρχεται στο ματς με καλό ρυθμό και έτοιμος να διεκδικήσει ακόμα και τη νίκη. Παίζοντας εντός έδρας και με το κοινό με το μέρος του είναι δύσκολο να πάμε κόντρα στον Πουίγ, ωστόσο θα εμπιστευτούμε τον Σνουγ για την κατάκτηση τουλάχιστον ενός σετ στο σημερινό ματς.

Εκτίμηση: over 22.5 γκέιμς (1.95)

Δείτε τα Προγνωστικά Tένις