Εϊμπάρ – Μπιλμπάο στην Tipbet με ανταγωνιστικές αποδόσεις

Ανανεώθηκε:
tipbet logo εγγραφή

Για την 29η αγωνιστική της La Liga, η Εϊμπάρ υποδέχεται τη Μπιλμπάο (20:30) και η Tipbet προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Εϊμπάρ – Μπιλμπάο στην Tipbet
Tipbet λογότυπο
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την τρίτη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα προέρχεται η Εϊμπάρ, μετά και από εκείνες κόντρα σε Μαγιόρκα (1-2 εντός) και Σοσιεδάδ (1-2). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Χοσέ Μενδιλιμπάρ φιλοξενήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, στην έδρα της οποίας γνώρισε την ήττα με 3-1. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με τρία τέρματα από το πρώτο ημίχρονο (4′, 30′, 37′), για να μειώσει απλά στο τελικό αποτέλεσμα, με τον Μπίγας, στο 60ο λεπτό. Στα έξι τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, σημειώθηκε Over 2.5. Έξι νίκες, μια ισοπαλία και επτά ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα.

Αήττητη παραμένει εδώ και τρεις αναμετρήσεις η Μπιλμπάο, όπου και μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γκάιθκα Γκαριτάνο υποδέχθηκε την Ατλέτικο Μαδρίτης, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 1-1. Παρότι προηγήθηκε με τον Μουνιαΐν στο 37′, δυο λεπτά αργότερα δέχθηκε την ισοφάριση για το τελικό αποτέλεσμα. Στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, σημειώθηκε Goal/Goal. Δυο νίκες, επτά ισοπαλίες και πέντε ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα.

Εϊμπάρ – Μπιλμπάο στην Tipbet
Tipbet λογότυπο
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Tipbet μπορείτε να βρείτε μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών για τον αγώνα. Πέρα από όλες τις βασικές αγορές, προσφέρονται αγορές για γκολ, για συνδυαστικά στοιχήματα, για τα ημίχρονα, για κάρτες, για κόρνερ, αλλά και ειδικά παικτών και ομάδων, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Tipbet