*Δεύτερο ματς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίδιου σκορ με το πρώτο ματς, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

*Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση μια εκ των ΤΣΣΚΑ Σόφιας – Αντμίρα.

*Στο πρώτο ματς (Στιάρναν – Κοπεγχάγη 0-2): Καλύτερη απ’ την αρχή ως το τέλος η Κοπεγχάγη την περασμένη εβδομάδα στην Ισλανδία, κυριάρχησε στο γήπεδο και επικράτησε δίκαια. Έβγαλε φάσεις στο πρώτο μέρος, όμως δεν είχε αποτελεσματικότητα, σκόραρε στο 52’ με τον Κενάν Κόντρο, έξι λεπτά αργότερα ήρθε ο Φίσερ για το 0-2, το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ (Δανία, 43)

Με το μυαλό στον τρίτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ βρίσκεται η Κοπεγχάγη, εκεί όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Την Πέμπτη έκανε το χρέος της κόντρα στην αδύναμη Στιάρναν απ’ την Ισλανδία, επικράτησε 0-2 εκτός έδρας και ουσιαστικά κατέστησε τη ρεβάνς σε τυπική διαδικασία. Ο Κενάν στο 52’ το 0-1, ο Φίσερ στο 58’ το 0-2 για τους Δανούς, που μπορούσαν να σκοράρουν περισσότερες φορές. Έβγαλε στο γήπεδο την ανωτερότητα της η ομάδα της Δανίας, δεν απειλήθηκε ούτε στο ελάχιστο και πήρε μια τυπική νίκη.

Συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και την Κυριακή με το εντός έδρας 4-0 επί της Άαλμποργκ, η οποία είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα με 2/2 νίκες. Σούπερ εμφάνιση απ’ τον Εντόι, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ μέχρι το 22’ (!), το σκορ ήταν 3-0 στο ημίχρονο και το ματς ουσιαστικά είχε τελειώσει. Ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη σε όλες τις διοργανώσεις για την Κοπεγχάγη, σειρά αγώνων όπου μάλιστα δε δέχτηκε γκολ. Έμειναν εκτός για να πάρουν ανάσες οι Άνκερσεν, Μπιέλαντ και Ζέκα, ο κόουτς Σολμπάκεν θα κάνει ροτέισον, καθώς την Κυριακή ακολουθεί εκτός έδρας ματς με την Οντένσε.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 4-0 κόντρα στην Άαλμποργκ.

Στατιστικό: Από 4/5 2-3 Goal έρχεται η Κοπεγχάγη ανεξαρτήτως διοργάνωσης (δες το στον Stoiximan).

Το Κοπεγχάγη – Στιάρναν παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΤΙΑΡΝΑΝ (Ισλανδία, 312)

Ήταν αναμενόμενο ότι δε θα είχε τον τρόπο να απειλήσει την Κοπεγχάγη η Στιάρναν, άπαντες στις τάξεις της γνώριζαν ότι το ευρωπαϊκό ταξίδι τους θα φτάσει στο τέλος του. Δεν κατάφεραν οι Ισλανδοί να ακολουθήσουν το τέμπο των Δανών, άντεξαν μόνο στο πρώτο ημίχρονο κι αυτό καθαρά λόγω της αστοχίας των αντιπάλων, δέχτηκαν δύο γκολ μέσα σε έξι λεπτά στο δεύτερο μέρος και τα πάντα τελείωσαν. Τυπική διαδικασία η σημερινή ρεβάνς, η Στιάρναν θέλει απλά να είναι ανταγωνιστική και να μη διασυρθεί.

Το πρωτάθλημα Ισλανδίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, οι φιλοξενούμενοι την Κυριακή επέστρεψαν στις νίκες με το ευρύ εκτός έδρας 4-0 επί της Βίκινγκουρ Έτσι, μετά το πέρασμα 14 αγωνιστικών μοιράζεται τη δεύτερη θέση με τη Μπρεϊντάμπλικ στους 28 πόντους, στο -1 απ’ την πρωτοπόρο Βαλούρ. Δεν αλλάζει κάτι στην αποστολή, η Στιάρναν λογικά θα παραταχθεί με τους ίδιους έντεκα.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 0-4 κόντρα στη Βίκινγκουρ.

Στατιστικό: Από 6 σερί NG έρχεται η Βίκινγκουρ.