*Κύπελλο Συνομοσπονδιών (Confederations Cup) 2017 – Η διοργάνωση λαμβάνει χώρα ένα χρόνο πριν τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου και φιλοξενείται από τη διοργανώτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Συμμετέχουν συνολικά οκτώ ομάδες, που είναι χωρισμένες σε δύο γκρουπ των τεσσάρων. Οι δύο πρώτοι του κάθε ομίλου παίρνουν την πρόκριση στα ημιτελικά.

*Βαθμολογία Β’ ομίλου (2 αγ.): Χιλή 4, Γερμανία 4, Αυστραλία 1, Καμερούν 1

*Καθότι το πρώτο κριτήριο στην ισοβαθμία είναι η συνολική διαφορά τερμάτων και δεύτερο η καλύτερη επίθεση, η Αυστραλία σήμερα θέλει νίκη με τουλάχιστον 2 γκολ διαφορά για να εξασφαλίσει την πρόκριση. Η Χιλή προκρίνεται και με ισοπαλία.

ΧΙΛΗ

Πραγματοποιώντας μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση κόντρα σ’ έναν μεγάλο αντίπαλο, η Χιλή πήρε αυτό που ήθελε στη δεύτερη αγωνιστική με τη Γερμανία. Μπήκε εξαιρετικά στο ματς, προηγήθηκε στο 6’ με τον Σάντσες (έφτασε τα 38 γκολ και είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής του ομάδας), είχε δοκάρι στη συνέχεια με τον Βάργκας και έδειχνε να έχει αιφνιδιάσει τον αντίπαλο. Απ’ το πουθενά ήρθε η ισοφάριση για τη Γερμανία στο φινάλε του ημιχρόνου σε φάση αντεπίθεσης, το δεύτερο μέρος κύλησε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, καθότι αμφότερες οι ομάδες έδειξαν να συμβιβάζονται.

Είναι προφανές ότι σήμερα οι Χιλιανοί είναι το φαβορί για τη νίκη, όμως προκρίνονται με ισοπαλία ή ακόμη και με ήττα με ένα γκολ διαφορά. «Όποιος κι αν αγωνιστεί, ο στόχος μας είναι πάντα ο ίδιος, να παλέψουμε και να παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα. Η Αυστραλία είναι ένας εξαιρετικός αντίπαλος, πολύ σκληρός και με καλή φυσική κατάσταση. Δε θα έχουμε πρόβλημα ενέργειας», εξήγησε ο κόουτς Πίτσι. Ευχάριστα τα νέα σχετικά με το Κλαούντιο Μπράβο, ο οποίος είναι έτοιμος και σήμερα αναμένεται να ντεμπουτάρει στη διοργάνωση. Αποχώρησε με πρόβλημα κόντρα στη Γερμανία ο Μεδέλ, ενδεχομένως να προφυλαχθεί σήμερα.

Προηγούμενο ματς: Ισοπαλία 1-1 για τη Χιλή κόντρα στη Γερμανία. Ο Σάντσες το 0-1 στο 6’, ισοφάρισε ο Στιντλ στο 41’.

Στατιστικό: Από 4/6 G/G έρχεται η Χιλή ανεξαρτήτως έδρας (παίξτο στην Betshop).

Στοιχημάτισε τώρα στο Χιλή – Αυστραλία
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Θα έπρεπε να έχει κερδίσει το Καμερούν η Αυστραλία, αν ήθελε να έχει αυξημένες ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Έγινε ισορροπημένο παιχνίδι στο πρώτο μέρος, με τους Αφρικανούς να προηγούνται στο φινάλε και να βάζουν δύσκολα στα «καγκουρό». Τα «λιοντάρια» θα μπορούσαν να κάνουν το 0-2 στο δεύτερο μέρος, τελικά ήρθε η ισοφάριση για την Αυστραλία με πέναλτι του Μίλιγκαν, το Καμερούν ήταν η ομάδα που απείλησε περισσότερο στη συνέχεια. Η ισοπαλία ήταν ό,τι περισσότερο μπορούσε να πάρει η ομάδα του Ποστέκογλου, που σήμερα οφείλει να κάνει υπέρβαση αν θέλει να προκριθεί.

Η Αυστραλία χρειάζεται νίκη με 2 γκολ διαφορά για να προκριθεί ανεξαρτήτως του αποτελέσματος του άλλου αγώνα του ομίλου. Σε περίπτωση νίκης με ένα γκολ διαφορά, ενδιαφέρεται για το ματς Καμερούν – Γερμανία. Η κούραση σίγουρα είναι ένα θέμα για τα «καγκουρό», κάτι που ίσως αναγκάσει τον Ποστέκογλου να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα. «Όλοι θέλουν να παίξουν σε τέτοια ματς, κόντρα στις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη. Η Χιλή είναι εξαιρετική σ’ αυτό που κάνει, έχει παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Σίγουρα θα θέλαμε να τους μοιάσουμε», επεσήμανε ο ομοσπονδιακός τεχνικός. Άρεσε και συνεχίζει στην ενδεκάδα ο αριστερός μπακ Γκέρσμπαχ, τις 100 συμμετοχές με το εθνόσημο θα φτάσει ο Τιμ Κέιχιλ αν αγωνιστεί.

Προηγούμενο ματς: Ισοπαλία 1-1 για την Αυστραλία κόντρα στο Καμερούν. Ο Ανγισά το 1-0 στο 45’, ισοφάρισε ο Μίλιγκαν με πέναλτι στο 60’.

Στατιστικό: Από 4/7 Over 2,5 έρχεται η Αυστραλία ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Αριστοτέλης Σαββίδης