Ανάλυση - Προγνωστικά

Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

* Ημιτελική φάση του Λιγκ Καπ Ιαπωνίας. Τα ματς είναι διπλά και σε περίπτωση ίδιων αποτελεσμάτων θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. 

ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ

Πέτυχε το στόχο της μεσοβδόμαδα η Γιοκοχάμα, η οποία παρουσιάστηκε εξαιρετική αμυντικά και κατάφερε να πάρει τη «λευκή» ισοπαλία στην έδρα της Γκάμπα και παράλληλα ένα ισχνό προβάδισμα εν όψει του σημερινού επαναληπτικού. Το συγκρότημα του Μόμπαερτς θα μπορούσε να έχει κερδίσει ή να έχει χάσει το παιχνίδι με την ίδια ευκολία, καθώς δημιούργησε αρκετές καλές ευκαιρίες, ωστόσο στάθηκε και αρκετά τυχερό σε αρκετές περιπτώσεις. Στη σημερινή αναμέτρηση καλείται να εμφανιστεί το ίδιο συμπαγές ώστε να περιορίσει την Γκάμπα και σε περίπτωση που καταφέρει να είναι έστω λίγο εύστοχο αυτή τη φορά, πιθανόν να έχει και τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Κλήθηκε στην Εθνική Ιαπωνίας ο πολύτιμος Σαϊτό, ενώ σταθερά τραυματίες παραμένουν οι Νακαμούρα, Αγκιάρ και Κουριχάρα.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην Γκάμπα Οσάκα.

Στατιστικό: Over 3,5 γκολ σημειώθηκε στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ανεξαρτήτως έδρας.

ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ

Πίεσε, κυκλοφόρησε, δημιούργησε, ωστόσο δεν κατάφερε να τελειώσει καμία από τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τη Γιοκοχάμα η Γκάμπα. Το σύνολο του Χασεγκάβα είχε δυο δοκάρια ως αποκορύφωμα χαμένων ευκαιριών, ενώ ακυρώθηκε πιθανόν αντικανονικά ένα γκολ του Πάτρικ ως επιθετικό φάουλ. Στάθηκε με τη σειρά του τυχερό και αυτό, ωστόσο η εικόνα του ματς το αδικεί περισσότερο από την αντίπαλό του. Πλέον η αποστολή των φιλοξενούμενων δυσκόλεψε αρκετά, καθώς θα πρέπει να διασπάσουν την εξαιρετική αμυντική λειτουργία της Γιοκοχάμα μακριά από το «σπίτι» τους, ενώ είναι δεδομένο πως θα δεχτούν περισσότερη πίεση στην οποία θα κληθούν να βρουν απαντήσεις. Με δεδομένες τις απουσίες των Χιγκασιγκούσι και Σέοκ που απουσιάζουν με τις Εθνικές τους το έργο τους δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο, ενώ ο Άμπε είναι επίσης εκτός λόγω τραυματισμού. Τσεκ της τελευταίας στιγμής θα γίνει στον πολύτιμο Έντο, με τις πιθανότητες όμως να μην είναι με το μέρος του.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα κόντρα στην Γιοκοχάμα.

Στατιστικό: Over 2,5 γκολ σημειώθηκε στα πέντε από τα έξι τελευταία ανεξαρτήτως έδρας. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε).