Τα Esports είναι καθοριστικά για την στοιχηματική βιομηχανία

Ανανεώθηκε:
esports

Τα Esports αποτελούν έναν από τους ραγδαία αναπτυσσόμενους τομείς στον κόσμο σήμερα, με τα έσοδα της βιομηχανίας να αυξάνονται για πάνω από 930 εκατομμύρια λίρες αυτόν το χρόνο, σύμφωνα με μία έρευνα από την εταιρεία Newzoo.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τη βιομηχανία να αναπτύσσει ξεκάθαρο χαρακτήρα, θεωρείται ότι είναι αναγκαίο η στοιχηματική βιομηχανία συνολικά να διαμορφώσει ένα πλάνο ώστε να αξιοποιήσει πλήρως τη δυναμική του συγκεκριμένου τομέα.

Μία ποικιλόμορφη γκάμα από στοιχηματικούς μετόχους έχει λανσάρει προϊόντα Esports στη αναζήτησή τους να γεφυρώσουν τη δυναμική της αγοράς με επιλογές όπως το στοίχημα και τις υπηρεσίες live streaming. Έτσι επιθυμούν να βρουν απήχηση στις νέες γενιές.

Για να εκτιμηθεί το πόσο σημαντικά είναι τα Esports για τη βιομηχανία του στοιχήματος, σας παραθέτουμε τις δηλώσεις του Μαξ Ντουμποσάρσκι, COO της Betinvest, στο SBC σχετικά με το γιατί οι στοιχηματικές θα πρέπει να επενδύσουν σε Esports λύσεις:

“Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ότι τα Esports είναι ανάμεσα στους πιο γρήγορα αναπτυσσόμενους και κερδοφόρους τομείς στη βιομηχανία του gaming. Τα προϊόντα μας επομένως έχουν επεκταθεί ώστε να συμπεριλαμβάνουμε και ένα sportsbook για Esports, το οποίο διαρκώς ανανεώνεται με γεγονότα και αγορές. Στην ομάδα της Betinvest έχουν προστεθεί αφοσιωμένοι φίλοι των Esports με ένα δυνατό background στη συγκεκριμένη βιομηχανία. Διαθέτοντας μία ομάδα ανθρώπων που έχουν βαθιά γνώση του αντικειμένου μας επιτρέπει να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες του κοινού μας και να προσφέρουμε μοναδικά προϊόντα στην αγορά, κάτι που μας έλειπε όταν πρωτοξεκίνησε η βιομηχανία αυτή. Σύμφωνα με πολλές έρευνες τα Esports και το στοίχημα για Esports βλέπουν τρομερή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Οι στοιχηματικές, που πριν από μερικά χρόνια δεν είχαν καν σκεφτεί να προσφέρουν Esports υπηρεσίες, έχουν ξεκινήσει να παρουσιάζουν τέτοιου είδους υπηρεσίες με πολύ ενεργό τρόπο. Οι στοιχηματικές που πέραν του κλασικού αθλητικού sportsbook προσφέρουν αγορές και για Esports έχουν την προτίμηση των παικτών. Αυτό συμβαίνει διότι ένα Esports sportsbook προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για νέους παίκτες από όλες τις γενιές και αύξηση του συνολικού αριθμών των πελατών.”

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ