Η winmasters συνεχίζει να εξελίσσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στο αθλητικό στοίχημα με σκοπό να κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο εύκολο και πιο συναρπαστικό από ποτέ.

Με τη χρήση της σούπερ βελτιωμένης υπηρεσίας YourΒet*, κάθε εγγεγραμμένος παίχτης παίρνει το παιχνίδι στα χέρια του και έχει την ευκαιρία να «χτίσει» το δικό του στοίχημα εύκολα και γρήγορα, επιλέγοντας πολλαπλές στοιχηματικές αγορές από το ίδιο αθλητικό γεγονός. Μια υπηρεσία μοναδική στην εγχώρια αγορά του online gaming, που ξεχωρίζει από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού.

Με το YourBet* φτιάχνεις το δικό σου στοίχημα με τους δικούς σου όρους

Σε κάθε αγώνα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις, ένας παίχτης θα βρει τη σχετική ένδειξη YourBet* στη πλατφόρμα της  winmasters. Με αυτόν τον τρόπο, η winmasters εξασφαλίζει τη δημιουργία ενός στοιχήματος παρολί με την προσθήκη 2 έως και 20 αγορών που προσφέρονται στον συγκεκριμένο αγώνα, δίνοντας τη δυνατότητα στον παίκτη να συνδυάσει διαφορετικές επιλογές σε μεγάλες αποδόσεις που απογειώνουν τα πιθανά κέρδη.

Μέσα από το YourΒet*, οι παίχτες μπορούν να συνδυάσουν επιλογές, όπως Τελικό Αποτέλεσμα, Over/Under Γκολ, Ημίχρονο/Τελικό, Ακριβές σκορ και ειδικά στοιχήματα σε μεγάλες αποδόσεις, πριν και κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού. Παράλληλα, έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν απεριόριστα YourBet* στοιχήματα – κάτι το οποίο δεν μπορούν να το βρουν σε άλλες ανταγωνιστικές πλατφόρμες – και να προχωρήσουν ανενόχλητα σε cashout* ανά πάσα ώρα και στιγμή.

winmasters.gr  Νόμιμο παιχνίδι με ασφάλεια συναλλαγών και άμεσες αναλήψεις

Με 100% νόμιμο παιχνίδι, ταχύτητα και ασφάλεια στις συναλλαγές, η winmasters έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικά φιλικό περιβάλλον, έτσι ώστε κάθε παίχτης να διατηρεί τον απόλυτο έλεγχο στο παιχνίδι του, έχοντας τη δυνατότητα για γρήγορες και άμεσες αναλήψεις στα πιθανά κέρδη του μέσα από μια εύκολη και απλή διαδικασία.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας