Ανάλυση - Προγνωστικά

Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

*Προκριματική φάση του EURO U19 για το 2017, που θα φιλοξενηθεί από τη Γεωργία. Ο κάθε ένας από τους 13 ομίλους περιλαμβάνει τέσσερις ομάδες και όλα τα παιχνίδια του φιλοξενούνται από μία χώρα. Την πρόκριση στην Elite Round παίρνουν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου συν η καλύτερη τρίτη ομάδα (με βάση τα αποτελέσματα κόντρα στους δύο πρώτους του ομίλου), τουτέστιν 27 ομάδες.

*Βαθμολογία 2ου ομίλου: Νορβηγία 6β, Ολλανδία 6β, Ρουμανία 0β, Σαν Μαρίνο 0β.

*Τα παιχνίδια του ομίλου διεξάγονται στην Ολλανδία.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ U19

Το πλέον αδιάφορο ζευγάρι του ομίλου, καθώς οι δύο ομάδες έχουν γνωρίζει ήδη τον αποκλεισμό τους από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Οι μεν Ρουμάνοι, αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων στο παιχνίδι κόντρα στους Νορβηγούς και ηττήθηκαν με 3-1, μετά την ήττα από την Ολλανδία στην πρεμιέρα (2-1). Δεν ήταν τόσο κακή η εμφάνισή τους, ωστόσο δεν είχαν καθαρό μυαλό και δέχθηκαν δύο γκολ στο φινάλε της αναμέτρησης. Αυτή  ήταν η έκτη συνεχόμενη ήττα που γνωρίζει η Ρουμανία (επίσημα και φιλικά), σ’ αυτά τα παιχνίδια μάλιστα δέχθηκε από δύο γκολ και πάνω. Θέλει να αποφύγει την τελευταία θέση και κόντρα στο ανίσχυρο Σαν Μαρίνο δεν αναμένεται να έχει ιδιαίτερα προβλήματα.

Προηγούμενο ματς: Ήττα 3-1 από την Νορβηγία.

Στατιστικό: Επτά σερί Over 2.5 μετράει η Ρουμανία στα τελευταία επίσημα και φιλικά παιχνίδια της (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε)

ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ U19

Από τη δική του πλευρά το Σαν Μαρίνο όπως αναφέραμε και παραπάνω δεν έχει καμία ελπίδα για πρόκριση. Απέδειξε στο μέγιστο πως ήταν ο «κομπάρσος» του ομίλου και μετά την ντροπιαστική ήττα από την Νορβηγία στην πρεμιέρα (0-9), ακολούθησε η συντριβή από την Ολλανδία (4-0). Δεν μπόρεσε να προβάρει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού αντίσταση και δέχθηκε από πολύ νωρίς τη μοίρα του. Αυτή ήταν η 23η ήττα για το συγκρότημα του Ιταλού τεχνικού Φάμπρι από το μακρινό 2009. Στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στη Ρουμανία δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι θετικό, ωστόσο θα προσπαθήσει να μην ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του άσφαιρο.

Προηγούμενο ματς: Βαριά ήττα 4-0 από την Ολλανδία.

Στατιστικό: Άσφαιρο έμεινε το Σαν Μαρίνο στις 20 από τις 21 πρόσφατες επίσημες αναμετρήσεις του.