Πότε ξεκινάνε ξανά Champions League & Europa League

Ανανεώθηκε:
anavoli champions league

Η εξάπλωση του κορωνοϊού έκανε αναγκαία την αναβολή όλων των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, για λόγους ασφαλείας. Έτσι, οι διοργανώσεις έμειναν πίσω στα σχετικά χρονοδιαγράμματα. Παρόλα αυτά, στις περισσότερες περιπτώσεις, πρόθεση των υπευθύνων είναι να ολοκληρωθούν κανονικά οι σεζόν. Αυτό ισχύει και τις κορυφαίες ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις στο ποδόσφαιρο. Το Champions League και το Europa League. Οι συζητήσεις είναι πολλές και από ό,τι φαίνεται οι θεσμοί θα επιστρέψουν στα γήπεδα και κατά συνέπεια στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον παρακάτω πίνακα, μπορείτε να δείτε ποιά είναι η κατάσταση που επικρατεί αυτήν τη στιγμή σχετικά με την επιστροφή του Champions League και του Europa League:

Διοργάνωση Φάση Κατάσταση
Champions League  «16»  Συνδερίαση στις 27 Μαίου
Europa League «16»  Συνδερίαση στις 27 Μαίου

Champions League – Europa League: Τι ισχύει

Η UEFA έχει προγραμματισμένη συνεδρίαση για τις 23 Απριλίου. Σε αυτήν ήταν σαφής η εντολή να υπάρξουν πρωταθλητές ακόμα και στα απρωταθλήματα που δεν θα συνεχιστούν. Προς το παρόν, είναι βέβαιο ότι η συνέχεια των διοργανώσεων θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Δεν έγινε κάτι άλλο γνωστό για το σχέδιο που αναφέρει ότι ο τελικός του Champions League μπορεί να γίνει στις 29 Αυγούστου.

Από εκεί και πέρα, έχουν ακουστεί διάφορα σενάρια για το πώς θα συνεχιστούν οι διοργανώσεις. Τα επικρατέστερα κάνουν λόγο για μονά ματς, σε ουδέτερες έδρες, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Και τις καθημερινές, και τα Σαββατοκύριακα. Να σημειωθεί, πως τόσο το Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και το Γιουρόπα Λιγκ, βρίσκονται στη φάση των «16». Μάλιστα δεν έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος αυτής της φάσης, σε κάθε διοργάνωση.

Η νέα συνεδρίαση της UEFA έχει οριστεί για τις 27 Μαίου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να έχουμε και νωρίτερα εξελίξεις και επίσημες ανακοινώσεις για τη συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ